en-GB
1620810179703
https://www.r2n.dk/
Kokkeriet København K

Kokkeriet har høj gastronomi i anderledes fortolkning af klassiske såvel som nye danske retter. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Kokkeriet er en lille diskret hemmelighed, godt gemt væk i Nyboders charme, i én af Københavns smukkeste bygninger.

Address: Kronprinsessegade 64, 1306 København K

Atmosphere
På hjørnet af to veje, kan man sidde og nyde Gourmetmad, væk fra dagligdagens jag og larm.

Restaurantens store glasfacader ud til begge sider giver nærhed til det lokale miljø, tilføjer blødt lysindfald og luftighed, mens den intime stemning, der sætter oplevelsen og maden på tallerkenen i højsædet, stadig er bevaret og fremhævet.

The food
Hos Kokkeriet tager de udgangspunkt i de mange klassiske danske retter og stolte traditioner. De lægger en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som de er vokset op med – og iblandt.

Nogle retter er fundet i glemte, antikke kogebøger, mens andre er af mere nutidig karakter. I samtlige retter er der en bid af dansk gastronomi, som de har genfortolket, brudt op og sat sammen igen på ny.

Råvarerne i køkkenet er danske og nordiske i så stor udstrækning som muligt. De samarbejder med små producenter i hele Danmark - producenter som på samme måde som dem, lever og ånder for hvad de laver.

Others
Kokkeriet fik deres første Michelin-stjerne i 2006, mistede den i 2007, men genvandt den i 2009 - og har haft den lige siden.

Cuisine
Danish, gourmet, nordic

Opening hours
Monday to Friday: 17:00 - 23:00
Saturday: 12:00 - 23:00
Sunday: closed

Price range
Menu: 900 - 1200 Kr.

Seatings
45 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Dejligt koncept, der giver en udfordringer til at sprige ud i nye valg af restuationsbesøg." Gitte Jandoria (København K)

"Godt og brugbart koncept - kunden hjælper restauranten og omvendt, helt perfekt. Desuden var det..." Andreas Kruse (København K)

"er vild med R2N og anbefaler til alle jeg kender" Louise Svendsen (Hellerup)