en-GB
1620807716761
https://www.r2n.dk/
Zahida København K

Nyd autentisk pakistansk mad hos Zahida, der hylder gammeldags hjemmelavet mad. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Zahida er placeret i hjertet af København. De er naboer til Torvehallerne og har også kort afstand til Rosenborg slot, Ørstedsparken og Botanisk have.

Address: Rømersgade 20, 1362 København K

Atmosphere
De to brødre Shane og Bobby, har fra en tidlig alder hjulpet deres mor med at forberede familiens måltider og har altid haft en stor passion for mad. Det blev derfor deres drøm at åbne en pakistansk restaurant, for at dele deres kærlighed til mad med verden. Da de åbnede restauranten, opkaldte de den efter deres mor, som en hyldest til mødre verden over.

The food
Zahida hylder gammeldags hjemmelavet mad. De serverer autentisk pakistansk mad med fokus på ægte hjemmelavede Punjabi-retter. Hvis man er glad for burgere kan man også få en lækker eksotisk udgave med enten kylling, kebab eller vegetar. De serverer kun et begrænset antal retter, men de kræser om hver enkelt af dem, som hvis de skulle servere dem for deres egen familie - som deres mor lærte dem.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Seats outside
Cuisine
Indian, pakistani, burger

Opening hours
Monday: closed
Tuesday to Saturday: 17:00 - 22:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 55 Kr.
Main course: 85 - 285 Kr.
Dessert: 55 Kr.
Menu: 325 - 350 Kr.

Seatings
40 inside / 10 outside

Map


Testimonials

"Dette var min første booking via jeres hjemmeside, og det var en stor succes. Jeg vil helt sikkert..." Stinus Lindgreen (Lyngby)

"Super nice app. Det fungere bare!" Fie (Valby)

"super at benytte R2N..!" Erling (Hvidovre)