en-GB
1553500669373
https://www.r2n.dk/
Indian Zaiqa København V

Indian Zaiqa er en hyggelig restaurant på Vesterbro, der serverer de bedste indiske retter til en meget fair pris. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Indian Zaiqa ligger på Vesterbro, tæt på Vesterbrogade og Enghaveparken. Derudover er der heller ikke langt hvis man skal en tur i VEGA.

Address: Vesterfælledvej 8, 1750 København V

Atmosphere
Indian Zaiqa er en lille restaurant der har en hyggelig atmosfære. De mener at en god betjening er en selvfølge, og de vil gøre hvad de kan, for at skabe en mindeværdig og hyggelig aften for jer.

Restauranten er minimalistisk indrettet med indiske billeder på væggene, og røde servietter på bordene. Der er også enkelte pladser udenfor, hvis vejret er til det.

The food
Restaurantens kok har både stor erfaring og fantastiske kompetencer, og han er bl.a. kendt for at variere sine krydderier, så smagen bliver perfekt. Restauranten tilbyder alle retter i både mild, mellem og stærk variant, så smagen bliver præcis som du ønsker og så er prisen samtidig meget fair.

På menukortet kan du bl.a. finde Papadum, Butter Chicken og Lamb Tikka Masala.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
Cuisine
Indian, pakistani

Opening hours
Monday: closed
Tuesday to Sunday: 16:00 - 22:00

Price range
Starters: 25 - 49 Kr.
Main course: 75 - 119 Kr.
Dessert: 39 Kr.

Seatings
30 inside / 10 outside

Payment methods

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Jeg er ret tilfreds med jeres rabat ordning, og har bestilt tre gange gennem jer i løbet af et par..." Oraphan Srinanta (København S)

"Dejligt at alt fungerer så problemfrit og uden at man skal udprinte aftalen." Jette Fogh Malskær (Valby)

"Simpelthen det fedeste koncept - Det er mega brugbart, nemt at filtrere til søgning og super..." Dorthe Gustafsson (Frederiksberg)