en-GB
1556217174036
https://www.r2n.dk/
Saffran Hillerød

Besøg restaurant Saffran i Hillerød og oplev en autentisk indisk stemning. Hér kan du opleve nogle af de mange spændende smage, det indiske køkken kan tilbyde. Reserver med R2N og få rabat på hele regningen.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Saffran ligger midt på Hillerøds charmerende gågade, et stenkast fra Frederiksborg Slot.

Address: Slotsgade 59C, 3400 Hillerød

Atmosphere
Restaurntens formål er at bringe deres gæster et skridt tættere på Indien. På væggene hænger der stemningsfulde billeder, og farverne på dugene samt betrækket på stolene gør, at hele restaurantens indretning emmer af indisk personlighed.

The food
Saffran har fokus på Indisk mad lavet fra bunden og man går aldrig på kompromis med smagene. Netop smag er noget som restaurant Saffran går op i, da de mange forskellige og spændende smage kendetegner det indiske køkken.
På menukortet finder du et bredt udvalg af lækre retter. Heriblandt gryderetter som Tikka Masala, den vegetariske ret Dahl og masser af lækre spyd med blandt andet lam.

Others
Saffran er det engelske ord for kryderiet safran. "Det røde guld" bliver det også kaldt, fordi det er det dyreste krydderi i verden. Planten, som safran kommer fra, blomstrer om efteråret, og der sidder kun 3 støvdragere i hver blomst, som plukkes med håndkraft og tørres. Derfor skal der hele 100.000 blomster til blot ét kilo safran.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Seats outside
Cuisine
Indian

Opening hours
Monday to Sunday: 11:00 - 22:00

Price range
Starters: 25 - 75 Kr.
Main course: 95 - 150 Kr.
Dessert: 35 - 50 Kr.
Menu: 120 - 299 Kr.

Seatings
50 inside / 10 outside

Payment methods

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Jeg var slet ikke bekendt med denne hjemmeside. Så den helt tilfældigt, da vi skulle bestille..." Pernille Laursen (Frederiksberg C)

"God oplevelse-vil anbefale r2n til mine venner" Gitte Olsen (Glostrup)

"Godt koncept, der fungerer." Kirsten Lyngholm (Hellerup)