en-GB
1571426196151
https://www.r2n.dk/
Arti'Kok Hvidovre

Restaurant Arti'Kok i Hvidovre tilbyder gourmetoplevelsen til en pris, hvor alle kan være med. Menuerne skifter jævnligt og vinen, der er særlig udvalgt, repræsenterer det meste af verden. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Arti'kok er en lille gourmetperle i Hvidovre, kun 10 minutter fra byen. De har godt med parkeringspladser, og S-toget går lige til døren, hvilket er en fordel, hvis man vil nyde deres lækre vin til maden.

Address: Hvidovrevej 92, 2650 Hvidovre

Atmosphere
Arti'Kok fremstår som en moderne, lys og indbydende restaurant. De går op i at yde en personlig og professionel service, hvor det vigtigste er, at deres gæster får en helhedsoplevlese, som de ønsker at komme tilbage efter.

The food
Arti'Kok laver fransk/italiensk inspireret gourmet, serveret med lækre vine fra det meste af verden. De har et lille udvalg af nøje udvalgte a la carte retter, og hver måned sammensættes en menu, hvorfra man kan vælge 3, 4 eller 5 retter med eller uden vinmenu.

Arti'Kok gør det muligt at få en ægte gourmetoplevelse til en pris, der er til at betale!

Facilities
  • Seats outside
Cuisine
French, gourmet, italian

Opening hours
Monday to Saturday: 17:00 - 22:00
Sunday: closed

Price range
Menu: 405 - 585 Kr.

Seatings
50 inside / 30 outside

Payment methods

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Super koncept, I blir stor succes ! Flere gourmet restaurenter ville være Nice ! Ikke bare af..." Henrik Egebjerg (København K)

"Virker perfekt! Tak." Anna (Allerød)

"En kollega gjorde mig opmærksom på R2N, som jeg helt sikkert vil bruge igen - et super koncept." Michael Houby Petersen (Frederiksberg)