en-GB
1596631889667
https://www.r2n.dk/
Vinværten København K

Vinværten er én af de hyggeligste tapasbarer i København. Hér finder man både kvalitetsvine og lækker Tapas! Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Best tapas restaurant on R2N.
In 2019 Vinværten got 5.25 out of 6 stars.
Location
Du finder én af de hyggeligste tapasbarer i København, lige overfor Kongens Have og 5 minutters gang fra Nørreport station. Derudover ligger Rosenborg slot, Botanisk have og Statens museum også lige om hjørnet.

Address: Gothersgade 89, 1123 København K

Atmosphere
Vinværten Gothersgade har en simpel og rustik indretning, med levende lys på bordene, der skaber en hyggelig atmosfære. Restauranten ligger i en unik og fredet bygning, der stammer tilbage fra 1737. Bygningen overlevede Københavns brand i 1795 og kan i dag sikre vinglade gæster ren hygge og afslapning med mange vinøse skatte.

Betjeningen er venlig og giver gerne gode vinanbefalinger, hvis man ønsker det. Dette er et sted, hvor man hurtigt føler sig hjemme og har lyst til at blive lidt længere.

The food
Restauranten tilbyder fantastiske vine og lækker tapas – hånd i hånd med en overdådig oplevelse. De har et unikt koncept, der drager præg af det gamle italienske koncept Osteria. Ordet “osteria” betyder vært, og det er lige netop det ord, der beskriver deres restaurant perfekt.

Others
Vinværten har intet vinkort, men i stedet dygtige vinværter, der står klar til at finde lige netop de vine, du søger. Uanset om du er til søde og friske vine, tunge og bitre eller noget helt tredje, kan de anbefale en række vine, der med garanti vil falde i din smag.

De har derudover et koncept, som er tilpasset de gæster, der ønsker en helt særlig vinoplevelse. Hos restauranten betaler du kun for den mængde vin, du selv hælder op i glasset. Der bliver altså kun afregnet for det, du drikker og ikke mere.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Live music
Cuisine
Tapas, wine bar

Opening hours
Monday: closed
Tuesday to Thursday: 11:30 - 22:00
Friday to Saturday: 11:30 - 24:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 65 - 95 Kr.
Main course: 135 - 245 Kr.
Dessert: 65 - 125 Kr.
Menu: 189 - 289 Kr.

Seatings
110 inside / 12 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Kan rigtig godt lide jeres koncept :-)" Arezu Hamadani (København N)

"God app.bruger den en del.Virkelig dejligt at spare lidt penge. Så kan jeg gå ud og spise flere..." Zanne Zerpentin (Rødovre)

"I gør et godt stykke arbejde og jeres bestillings proces fungerer ubeklageligt :-) Tak..." Bat-Zion Kaaber (København NV)