en-GB
1566788674684
https://www.r2n.dk/
San Giorgio København K

Ristorante San Giorgio i indre by holder til i stemningsfyldte lokaler. Køkkenets udgangspunkt er det klassiske køkken fra Sardinien tilsat det bedste fra resten af Italien. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Ristorante San Giorgio ligger midt på Rosenborggade, som er en sidevej til Gothersgade. Restauranten ligger blot 150 meter fra Nørreport station, Kultorvet og Kongens Have. Derudover er der også kort afstand til Rundetårn og den smukke Vor Frue kirke.

Address: Rosenborggade 7, 1130 København K

Atmosphere
I de stemningsfyldte lokaler i det gamle byhus lægger San Giorgio's personale vægt på en varm og uhøjtidelig atmosfære, hvor gæsterne for alvor er i centrum.

The food
Hos San Giorgio laves der mad med respekt for traditionerne. Køkkenets udgangspunkt er det klassiske køkken fra Sardinien tilsat det bedste fra resten af Italien. Hér serveres tre, fire eller seks retters menuer af dagfriske råvarer hentet på torvet - hvilket vil sige at det kun er dem man kan vælge imellem, da der ikke er a la carte.

Others
Dette er stedet for dem, som ønsker at smage det ægte italienske gourmetkøkken.

Cuisine
Gourmet, italian

Opening hours
Monday: closed
Tuesday to Saturday: 18:00 - 23:00
Sunday: closed

Price range
Menu: 390 - 550 Kr.

Seatings
80 inside / 0 outside

Payment methods

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Nemt at booke bord, vil gerne bruge jer en anden gang" Tina (København S)

"Nu beder mine venner mig om at booke en restaurant, når vi går ud, fordi det altid er godt gennem..." Line (København V)

"En rigtig god ordning som vi vil blive ved med at bruge" Tina (København V)