en-GB
1652982125537
https://www.r2n.dk/
Marina’s Cafe & Terrasse Vedbæk

Nyd en nordisk fortolkning af sydlandske klassikere i enestående omgivelser hos Marina's Cafe & Terrasse. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Marina’s Cafe & Terrasse, der er en del af Hotel Marina, er beliggende i Nordsjælland ved Vedbæk Havn og strand, kun 400 m fra Vedbæk Station med direkte forbindelse til Københavns centrum.

Address: Vedbæk Strandvej 391, 2950 Vedbæk

Atmosphere
Hos Marina’s Café og Terrasse er alle velkomne – overnattende gæster såvel som naboer og forbipasserende.

Nyd din middag i enestående omgivelser. De har en minimalistisk stil, et naturligt lysindfald og en flot udsigt til Øresund. Fra terrassen mærker du den friske havduft og de maritime omgivelser.

The food
Til frokost byder Marina’s Café og Terrasse på lette danske og franske bistroretter i form af gourmet smørrebrød, charcuteribræt og muslinger. Man er også velkommen til en kop velduftende baristakaffe brygget på bønner fra Strandvejsristeriet: Nordsjællands første mikroristeri.

Om aftenen serverer restauranten et udvalg af forretter, hovedretter og desserter. Nyd en nordisk fortolkning af sydlandske klassikere i maritime omgivelser, smag dagens fisk fanget i Øresund eller forkæl dine smagsløg med en favorit: Rib-eye med sprøde rosmarinfritter.

Others
Marina’s Café og Terrasse samarbejder med mange lokale producenter. Blandt andet sælger de prisvindende desserter fra Mark Hermann, gin og æblemost fra Frydenlund Slot, samt økologiske sodavand fra WiSH – og selvfølgelig kaffe fra Strandvejsristeriet.

Facilities
  • Seats outside
Cuisine
French, nordic, bistro

Opening hours
Monday to Wednesday: closed
Thursday to Saturday: 11:30 - 22:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 85 - 115 Kr.
Main course: 165 - 225 Kr.
Dessert: 65 - 105 Kr.

Seatings
200 inside / 100 outside

Map


Testimonials

"Godt og brugbart koncept - kunden hjælper restauranten og omvendt, helt perfekt. Desuden var det..." Andreas Kruse (København K)

"Super app. Har brugt den adskillige gange og anbefaler den til andre. App'en gør det enkelt og..." Jesper (København K)

"Bruger ofte app'en og det virker bare." (Frederiksberg)