en-GB
1575669116820
https://www.r2n.dk/
Coq en Pâte København Ø

Coq en Pâte er en hyggelig lille fransk bistro på Østerbro. Her tilbydes et moderne bistrokøkken med et smagsmæssigt twist. Book hér og spar på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Coq en Pâte er en hyggelig lille fransk bistro på Østerbro tæt på Svanemøllen Station og i gå-afstand til Østre Gasværk Teater og Fælled parken.

Address: Landskronagade 4, 2100 København Ø

Atmosphere
"Comme un Coq en pâte" er et gammelt Fransk udtryk. Bogstavelig talt som "at være en hane i en dej", betyder at blive forkælet og være i en tilstand af stor komfort. Sådan ønsker Coq en Pâte at få deres gæster til at føle det, når de kommer for at få en hyggelig spiseoplevelse.

The food
Menu'en er enkel og ændres efter sæsonen og kokkens inspiration. Maden er altid af høj kvalitet og lavet med friske råvarer, da ejerne deler en stor lidenskab for lækker mad lavet fra bunden. Derfor tilbyder Coq en Pâte et moderne fransk bistrokøkken med et smagsmæssigt twist.

Others
Du vil finde mændene bag Coq en Pâte, både i køkkenet og ved bordet, hvor de byder velkommen og deler oplevelsen med gæsterne.

Cuisine
French, bistro

Opening hours
Monday to Sunday: 17:00 - 22:00

Price range
Starters: 80 Kr.
Main course: 175 - 205 Kr.
Dessert: 55 - 75 Kr.

Seatings
36 inside / 4 outside

Payment methods

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Til lykke med det fremragende konsept! Det er ikke sidste gang vi vil benytte os af det!" Jytte Nielsen (Viby Sjælland)

"En rigtig god mulighed for at få afprøvet flere forskellige restauranter - med mulighed for at..." Henrik (Tølløse)

"Fint koncept - nemt at booke - dejligt :-)" Rie Bech (København NV)