en-GB
1591443359873
https://www.r2n.dk/
Cortigiano Frederiksberg

Cortigiano på Frederiksberg serverer et fint udvalg af klassiske italienske specialiteter akkompagneret af dertil passende italienske vine i en hyggelig atmosfære. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Cortigiano ligger på Smallegade over for Frederiksberg Rådhus og nær Rialto teateret.

Efter at have spist sig mæt i de italienske specialiteter, kan man fx slå mave med en gåtur i Frederiksberg Have eller en shoppetur i Frederiksberg Centret.

Address: Smallegade 20 B, 2000 Frederiksberg

Atmosphere
Hos Cortigiano er der en afslappet stemning, der giver plads til hyggelige stunder i de lyse og indbydende lokaler. I vil blive budt velkommen af det italienske personale, som sørger for en aften på ægte italiensk manér.

Restaurantens personale bliver beskrevet som venlig og imødekommende, af R2Ns gæster.

The food
Ristorante Il Cortigiano har alle de klassiske italienske retter på menukortet, og har fokus på kvalitetsråvarer samt en professionel tilberedning, der er med til at give en ægte italiensk oplevelse.

Deres menukort byder på en masse italienske klassiske retter, både som á la carte og sammensatte menuer af to til fire retter.

Man kan bl.a. vælge lækre pastaretter, carpaccio, hovedretter af enten kød eller fisk. Man kan naturligvis også få tiramisu til dessert, eller måske den enkle, men perfekte affogato al caffe - en kugle vaniljeis 'druknet' i espresso.

Others
Der gives ikke rabat på restaurantens Kampagne Tilbud.

Facilities
  • Bar
Cuisine
Italian

Opening hours
Monday to Sunday: 17:00 - 20:00

Price range
Starters: 79 - 179 Kr.
Main course: 129 - 209 Kr.
Dessert: 69 Kr.

Seatings
75 inside / 8 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Meget venlige, huskede selv rabatten og behandlede os ikke dårligere af den grund - tværtimod!" Sara Emanuela Saltari (Frederiksberg)

"Fin og overskuelig hjemmeside" BoBassøe (Lejre)

"Tak fordi i findes. Super koncept." Kim Olsen (København K)