en-GB
1566552872401
https://www.r2n.dk/
ba'sta'ds København V

Gentlemen by day, bastards by night, connaisseurs by choice. Sådan er sloganet hos Bastards, som er en moderne og kreativ restaurant centralt i København. Bestil bord med R2N og få rabat på både mad og drikke.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Restauranten ligger et stenkast fra Vesterport Station, og er i gåafstand til hele indre København. Et oplagt sted at besøge ifm. en biograftur eller en tur i Tivoli.

Address: Axeltorv 6, 1609 København V

Atmosphere
Indretningen er New Yorker inspireret med et moderne industrielt look. Væggene er enten malet mørke eller blottede mursten og belysningen er dæmpet. Stemningen er afslappet og passer godt til en romantisk middag eller som 'opvarmning' til en videre tur ud i den Københavnske aften.

The food
Køkkenet styres af kokke, som tidligere har arbejdet på Michelin-restauranter, og den høje kvalitet sikres ved at benytte friske bæredygtige råvarer som er lokalt producerede.
Menuen skifter løbende, men kreativitet kombineret med klassisk kokkehåndværk er fremgangsmåden hver gang, og som gæst kan man være sikker på, at blive positivt overrasket.

Facilities
  • Romantic
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
Gourmet, nordic, bistro

Opening hours
Monday to Saturday: 12:00 - 22:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 89 - 119 Kr.
Main course: 115 - 259 Kr.
Dessert: 79 - 98 Kr.

Seatings
80 inside / 60 outside

Payment methods

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Der var tilsyneladende ikke helt plads på restauranten, for der var nogen fra R2N, der ringede til..." ()

"Vi er glade for at ha opdaget R2N og har anbefalet vores venner og familie til også at benytte sig..." Gitte Olsen (Glostrup)

"Dejlig nem app at betjene - stort udvalg og rigtig god oplevelse!" Julie (Lyngby)