en-GB
1638370725703
https://www.r2n.dk/
Kokkeriet København K

Hos Kokkeriet undviger du hverdagens stress og jag ved at dykke ned i et univers af smagsoplevelser. Nyd de velsmagende retter, der alle er tilberedt med kærlighed for råvarer og en passion for den ultimative gastronomiske oplevelse. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Gemt væk i Nyboders charme, i én af Københavns smukkeste bygninger, finder du den diskrete hemmelighed, Kokkeriet.

Address: Kronprinsessegade 64, 1306 København K

Atmosphere
Restaurantens facade er smukt dekoreret i mørkt træ og med gulddetaljer på de store glasvinduer. Den store glasfacade giver restauranten et blødt og indbydende lysindfald. En intim stemning og nærhed til lokalmiljøet er bevaret og fremhævet i de moderne lokaler.

På restaurantens vægge hænger smukke kobbermalerier, lavet af Jesper Skov Madsen. Malerierne betragtes som levende og som en reference til livets forgængelighed - et tidsbillede med fokus på nuet, der afspejler det øjeblik, vi befinder os i netop nu. Værkerne beskriver stemningen og dén nydelse, som restauranten bestræber sig på at opnå.

The food
Hos Kokkeriet er passionen at fremhæve og respektere de enkelte råvarer, således at de kan gå op i en højere enhed og skabe den ultimative smagsoplevelse. Hver eneste ret tager udgangspunkt i fire elementer: natur, enkelhed, velsmag og danskhed.

Deres ønske, er at lave madretter, som gæsten ikke umiddelbart genkender, men som tager dig tilbage til barndomsminder ved en særlig duft eller smag. Retterne er sammensat af danske traditioner, men med en genfortolkning af nutidig karakter. Inspirationen til de velsmagende retter er fundet i glemte, antikke kogebøger og fra alle egne af Danmark. Alle råvarer kommer fra danske eller nordiske producenter, for at kunne sikre den bedste kvalitet. Du finder en vegetarisk og vegansk menu.

Others
I 2006 modtog Kokkeriet deres første Michelin-stjerne. Denne genvandt de senere i 2009 og har siden det, haft æren af at beholde den.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Romantic
Cuisine
Danish, gourmet, nordic

Opening hours
Monday to Friday: 17:00 - 23:00
Saturday: 12:00 - 23:00
Sunday: closed

Price range
Menu: 950 - 1250 Kr.

Seatings
45 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Super smart idé. Det virker!" Marlene (København V)

"Vi er vilde med konceptet!" Bridgett (København V)

"Vil klart bruge konceptet igen. Alt fungerede som annonceret." John Bamberger (København K)