en-GB
1634476445357
https://www.r2n.dk/
Mercante København K

Hos Mercante i Indre By bliver dine smagsløg forkælet af de dygtige kokke, der serverer italiensk mad når den er allerbedst! Nyd de velsmagende italienske fristelser med et godt glas vin i de charmerende sydlandske omgivelser. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
I hjertet af København finder du den italienske perle, Mercante. Her er du både tæt på Københavns hyggeligste torv, Gråbrødre Torv samt Strøget. Det er altså det oplagte valg, hvis du er ude og udforske Københavns smukke gader.

Address: Valkendorfsgade 34, 1151 København K

Atmosphere
Hos Mercante bydes du indenfor i de moderne lokaler. Murstensvæggene er malet i flotte lyse farver, som brydes af de mørktmalede træbjælker. De smukke grønne oliventræer, er med til at skabe den sydlandske stemning, der præger de charmerende omgivelser. I loftet hænger stilfulde lamper og bordene er dekoreret med levende lys. I sommermånederne kan du nyde maden på deres hyggelige fortovsservering.

Mercantes personale yder altid fremragende service, og sørger for at du er højdepunktet under hele dit besøg.

The food
Hos Mercante serveres vidunderlig italiensk mad af den bedste slags. Navnet "Mercante" betyder "lokal købmand", hvilket referere til stedets fokus på kvalitetsråvarer. Restaurantens kokke sætter stor ære i kun at servere mad af den bedste kvalitet, derfor kæles der altid lidt ekstra for hver ret, før den serveres.

Menukortet byder på de traditionelle italienske fristelser. Som en del af deres antipasti serveres en række delikatesser som oste, salami og prosciutto. Til hovedret kan du frit vælge mellem velsmagende pasta, fisk og kød. Prøv f.eks. deres lækre lammekrone eller Linguine di Mare.

Mercante tilbyder to forskellige 3-retters menuer sammensat af deres favoritretter.

Others
På Facebook skriver Mercantes gæster dette om restauranten: "Super gourmet oplevelse med hyggelig stemning og meget nærværende betjening" og "VIRKELIG lækker mad - serveret med Italiensk charme".

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Romantic
  • Seats outside
Cuisine
Gourmet, italian

Opening hours
Monday to Saturday: 11:00 - 23:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 65 - 179 Kr.
Main course: 145 - 289 Kr.
Dessert: 65 - 125 Kr.
Menu: 399 - 445 Kr.

Seatings
80 inside / 12 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Tak til R2N tak for hjælp til ændring af bestilling. Fik kun fejlagtigt bestilt 5 reservationer..." LISE (Valby)

"Super app :-)" ()

"Godt og brugbart koncept - kunden hjælper restauranten og omvendt, helt perfekt. Desuden var det..." Andreas Kruse (København K)