en-GB
1642488437133
https://www.r2n.dk/
RizRaz - Kompagnistræde København K

Hos RizRaz på Kompagnistræde bydes du indenfor til duften af eksotiske krydderier. Dine smagsløg bliver forkælet med lækre retter fra det mediterranske køkken. Book hér og få rabat på hele regningen.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
RizRaz er beliggende på Strædet i hjertet af Indre København, hvorfra du hverken er langt fra Strøget, Kongens Nytorv og Rådhuspladsen. I nærområdet har du også gode bus, tog og metroforbindelser både fra Hovedbanegården og Nørreport station.

Address: Kompagnistræde 20, 1208 København K

Atmosphere
Hos RizRaz gør de sig umage i, at give dig en helhedsoplevelse, hvor god service er i højsædet.

Indenfor mødes du af de lækre dufte fra Middelhavet, hvor eksotiske krydderier som spidskommen, timian, pebermynte og salvie kildrer lugtesansen og vækker appetitten. Dine tanker bringes med det samme mod varmere himmelstrøg og sydens sol.

De hyggelige lokaler er indrettet i rustik stil med murstensvægge, mørke træmøbler og lædersofaer. På væggene har man dekoreret med små spejle, vinreoler og massevis af grønne planter, der bidrager til en rigtig Middelhavsstemning.

The food
Hos RizRaz finder du lækre retter til enhver smag og enhver lejlighed.
Menuen er inspireret af det alsidige mediterranske køkken, der byder på en vifte af friske råvarer og simple, smagfulde retter. De dygtige kokke i køkkenet sørger for, at levere en fantastisk smagsoplevelse hver gang.

På menukortet finder du retter med sprøde grøntsager, grillet kød, og friskbagt brød, der er tilberedt og anrettet præcis som de ville i Middelhavslandende. Portionerne er rigelige og du kan kombinere dem med diverse vine fra Syden for at fuldende dit måltid. Menukortet strækker sig fra frisk fisk og skaldyr til vegetariske og veganske retter. Har du lyst til en saftig bøf med sovs kan du naturligvis også finde det!

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
  • Seats outside
Cuisine
Mediterranean

Opening hours
Monday to Sunday: 12:00 - 24:00

Price range
Starters: 79 - 99 Kr.
Main course: 105 - 249 Kr.
Dessert: 69 Kr.

Seatings
300 inside / 70 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Fantastisk app og god mulighed for at spise ude til en billig penge" Birte (København V)

"Vi undersøger altid om R2N kan bruges, og man kan jo sagtens bestille bord flere dage i forvejen." Richard Bonnor (København V)

"R2N er et godt koncept!" Mie (København V)