en-GB
1695310210997
https://www.r2n.dk/
Svane Pub København Ø

Besøg Svane Pub, som er én af de få overlevende danske pubber. Her bliver du forkælet med en overdådig frokostbuffet fyldt med danske klassikere i hyggelige omgivelser.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Svane Pub ligger lige rundt om hjørnet fra Svanemøllen station og blot et stenkast væk fra strandpromenaden. Der er desuden ikke langt til hverken Tuborg Havn, Experimentarium eller Shoppingcentret Waterfront.

Address: Strandvejen 10, 2100 København Ø

Atmosphere
Hos Svane Pub bydes du velkommen til en uformel dansk pub, hvor de små båse med lædersofaer og den dæmpede belysning i de hyggelige lokaler giver en hyggelig intim stemning.

Svane Pub har mange stamgæster, og når man møder ejeren Jan og kokken Michael, forstår man virkelig hvorfor. Deres gode humør samt personlige og opmærksomme betjening gør besøget mindeværdigt.

The food
Hos Svane Pub har man serveret lækker dansk mad og langet øl over bardisken siden 1971. Nyd den lækre frokostbuffet, der er fyldt med veltilberedte danske favoritter, som fx sild, laks, flæskesteg og diverse pålæg for kun 98 kr. (før rabat).

Til at komplimentere den fine frokostbuffet har Svane Pub et stort udvalg af nordisk øl og snaps. Har du brug for vejledning, skal du blot spørge det venlige personale til råds.

Facilities
  • Bar
Cuisine
Danish, lunch items, Pub

Opening hours
Monday: 12:00 - 14:00
Tuesday to Sunday: 12:00 - 17:00

Price range
Menu: 98 Kr.

Seatings
40 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Jeg er vild med R2N, så har vi råd til tit at spise ud og invitere alle børnene med" Tina (Søborg)

"Super app. Har brugt den adskillige gange og anbefaler den til andre. App'en gør det enkelt og..." Jesper (København K)

"Som altid et fremragende koncept." Jytte Nielsen (Viby Sjælland)