da-DK
1657003714952
https://www.r2n.dk/
Restaurant 1123 København K

Restaurant 1123 er én af de hyggeligste tapasbarer i København. Hér finder du både kvalitetsvine og lækker tapas. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Du finder restaurant 1123, lige overfor Kongens Have og 5 minutters gang fra Nørreport station. Derudover ligger Rosenborg slot, Botanisk have og Statens museum også lige om hjørnet.

Adresse: Gothersgade 89, 1123 København K

Atmosfære
Restaurant 1123 har en simpel og rustik indretning, med levende lys på bordene, der skaber en hyggelig atmosfære. Restauranten ligger i en unik og fredet bygning, der stammer tilbage fra 1737. Bygningen overlevede Københavns brand i 1795 og kan i dag sikre vinglade gæster ren hygge og afslapning med mange vinøse skatte.

Betjeningen er venlig og giver gerne gode vinanbefalinger, hvis man ønsker det. Dette er et sted, hvor man hurtigt føler sig hjemme og har lyst til at blive lidt længere.

Maden
Restauranten tilbyder fantastiske vine og lækker tapas – hånd i hånd med en overdådig oplevelse. De har et unikt koncept, der drager præg af det gamle italienske koncept Osteria. Ordet “osteria” betyder vært, og det er lige netop det ord, der beskriver deres restaurant perfekt.

Andet
Hos restaurant 1123 betaler du kun for den mængde vin, du selv hælder op i glasset. Der bliver altså kun afregnet for det, du drikker og ikke mere.

Faciliteter
  • Pladser udenfor
Køkken
Tapas, vin bar

Åbningstider
Man til Ons: lukket
Tors til Lør: 17:00 - 22:00
Søn: lukket

Prisleje
Menu: 599 Kr.

Siddepladser
110 inde / 12 ude

Kort


Kundeudtalelser

"Super ide, nem at bruge, også på mobilen." Steen (Jyllinge)

"Elsker at bruge jer, når vi er ude :)" Alice (Valby)

"jeg syntes det er et godt koncept,så der kommer flere kunder og det er altid dejligt med rabat." Bente (København K)