da-DK
1656977786066
https://www.r2n.dk/
Amadeus København K

Hos Amadeus finder du en af Københavns hyggeligste gårdhaver. Nyd højtbelagt smørrebrød eller et bredt udvalg af varme retter. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Du finder Amadeus I hjertet af Indre By, blot tre minutters gang fra Kongens Nytorv. Fra restauranten er du også kun et stenkast væk fra Det Kongelige Teater, Nyhavn, Strøget og båden til det smukke Operahus på Holmen.

Adresse: Store Kongensgade 62, 1264 København K

Atmosfære
I forårs- og sommermånederne byder Restaurant Amadeus velkommen i deres gårdhave, som tidligere er blevet kåret til en af Københavns hyggeligste. For at gøre det ekstra hyggeligt i den fine gårdhave, spilles der endda ofte livemusik. Når vejret ikke er til at sidde i gårdhaven, er der også en dejlig stemning indenfor.

Maden
Hos Amadeus er kvaliteten vigtig, og derfor tilbereder deres dygtige kokke altid hver eneste ret med friske råvarer. Restauranten kombinerer alt det bedste i restaurant, café og konditori fra både det danske og det internationale køkken.

Til frokost serveres der højtbelagt smørrebrød og lækre varme retter. Hver aften kan du komponere din egen 2- eller 3-retters menu ud fra et stort udvalg af retter. Hvis du finder det svært at vælge, har restauranten sammensat en menu med deres favoritter, kaldet "Amadeus Menu".

Fra deres søsterbutik Gjæstgiveriet serveres der desuden altid hjemmebagt brød og kage.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Live musik
  • Handicapvenlig
  • Pladser udenfor
  • Brunch
Køkken
Dansk, fransk, smørrebrød

Åbningstider
Man til Søn: 10:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 75 - 95 Kr.
Hovedret: 85 - 175 Kr.
Dessert: 39 - 59 Kr.
Menu: 255 Kr.

Siddepladser
50 inde / 35 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Til lykke med det fremragende konsept! Det er ikke sidste gang vi vil benytte os af det!" Jytte Nielsen (Viby Sjælland)

"Super koncept!" Diana (Glostrup)

"Skøn ny oplevelse :D" Signe M (København Ø)