da-DK
1634473230533
https://www.r2n.dk/
Bar Rye - Danish Smørrebrød København K

Hos Bar Rye i Indre by bliver du forkælet med lækre smørrebrød. De klassiske danske smørrebrød er fortolket til moderne versioner, der byder på en suveræn smagsoplevelse og smukke præsentationer. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Bar Rye ligger så centralt som muligt, på en sidegade til Strøget. Det er dermed det oplagte sted for en lækker frokost i forbindelse med en shoppetur, men også for forretningsmødet med kollegaer.

Adresse: Badstuestræde 4, 1209 København K

Atmosfære
Så snart du træder indenfor hos Bar Rye mødes du af det venlige personale og bydes velkommen i det intime lokale. Når du træder ind i det lyse lokale, ser du som det første glasbaren, hvori alt deres smørrebrød er smukt anrettet. Væggene er malet i mørkeblå farver og den dæmpede belysning, skaber en hyggelig og afslappet stemning.

På de varme sommerdage kan du endda nyde solens stråler på deres udendørsservering. Uanset om du kommer forbi til en hurtig bid mad, til en hyggedag med vennerne eller forretningsmødet med kollegaerne, så er du sikret et besøg i hyggelige omgivelser.

Maden
Hos Bar Rye er motto'et: "DANSK SMØRREBRØD ANNO 2020", så hér har du udsigt til moderne fortolkninger af det klassiske danske smørrebrød. Alle råvarerne er af den bedste kvalitet og deres kokke sætter stor ære i, at lave smukke præsentationer, der både får øjne og mund til at løbe i vand.

På menukortet finder du et stort udvalg, der består af blandt andet hjemmelavet hønsesalat, æg med rejer, laks, dyrlægens natmad og en masse andre lækkerier.

Andet
Vær opmærksom på, at Bar Rye er en voksenrestaurant og man skal derfor være minimum 12 år, for at besøge restauranten.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Pladser udenfor
Køkken
Dansk, smørrebrød

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Fre: 11:30 - 16:30
Lør: 11:00 - 17:00
Søn: lukket

Prisleje
Menu: 124 - 244 Kr.

Siddepladser
25 inde / 6 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Et rigtig godt koncept - og en betydelig besparelse når man kan reducere 1500,- til 1000,-. SMS..." Johnny (Brøndby)

"Et koncept der bare holder igen og igen." Mette (København S)

"Stor tilhænger af konceptet, som jeg har benyttet flere gange og vil gøre igen." Lena Pedersen (Frederiksberg)