da-DK
1721712791156
https://www.r2n.dk/
Bistro Apotek Ringsted

Kom og oplev Bistro Apotek, hvor tradition møder modernitet, og gastronomiens ånd bliver levende. Tag med på denne spændende rejse, når Bistro Apotek redefinerer spisning i Ringsted!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
I det gamle apotek i hjertet af Ringsted, finder du Bistro Apotek.

Adresse: Nørregade 12, 4100 Ringsted

Atmosfære
Hos Bistro Apotek tror de på gæstfrihedens kraft, og deres mål er at få dig til at føle dig som en værdsat gæst fra det øjeblik, du træder ind ad deres døre. Det smukke interiør og den livlige atmosfære, er med til at skabe en varm og indbydende stemning.

Teamets passion for mad og enestående service sikrer, at hvert besøg på restauranten er fyldt med dejlige øjeblikke og minder.

Maden
Ledet af en erfaren kok med stor erfaring i gourmetkøkkener, er det unge og ambitiøse team dedikeret til at give dig en uforglemmelig madoplevelse.

Til frokost kan du nyde retter som gedeostsalat, eggs benedict og pariserbøf. Om aftenen byder menuen på fristende retter som lakseroulade, cremet risotto, bøf bearnaise, burger og linguini.

Faciliteter
  • Børnemenu
Køkken
Steakhouse, bistro

Åbningstider
Man til Ons: 16:00 - 22:00
Tors til Søn: 12:30 - 22:00

Prisleje
Forret: 109 - 139 Kr.
Hovedret: 189 - 299 Kr.
Dessert: 99 Kr.

Siddepladser
50 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Det er et fantastisk godt koncept, der fungerer helt perfekt." LIZZIE VEST (Birkerød)

"Godt koncept som gør at vi finder restauranter, vi ellers ikke ville finde. Og til restauranternes..." Merete (København V)

"God app.bruger den en del.Virkelig dejligt at spare lidt penge. Så kan jeg gå ud og spise flere..." Zanne Zerpentin (Gentofte)