da-DK
1762738602568
https://www.r2n.dk/
Bruce København N

Bag Bruce står ejer og køkkenchef UI Christensen, som har dybe rødder på Nørrebro og brænder for at skabe en spiseoplevelse, der er tro mod det nordiske køkkens værdier. Her er det nordiske køkken kompromisløst, og der lægges stor vægt på økologi og bæredygtighed i alle retter.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Maden
I dagtimerne serveres smørrebrød med et moderne twist, mens aftenmenuen har fokus på sæsonens grønt og lokale råvarer – med et udvalg af veganske og vegetariske retter. Det nordiske køkken er kompromisløst og der lægges stor vægt på økologi og bæredygtighed i alle retter.

Om aften tilbyder de en raffineret, men afslappet madoplevelse gennem to nøje sammensatte tastingmenuer: én, der inkorporerer fisk og kød, og én, der er fuldstændig vegetarisk og vegansk. Deres plantebaserede menu er skabt med samme kreativitet, omhu og smagsdybde som den klassiske og tilbyder et meningsfuldt alternativ til dem, der ønsker en fuld grøn madoplevelse.

Atmosfære
Bruce er en gourmetrestaurant med en afslappet og uformel sjæl. Her kombineres gastronomisk præcision med varm og uhøjtidelig gæstfrihed. Atmosfæren er imødekommende, og indretningen er præget af genbrugsmaterialer og unikke fund, der tilsammen skaber et varmt og inkluderende miljø. Denne balance har givet Bruce en gennemsnitlig bedømmelse på 4,9 ud af 5 på Google.

Bag Bruce står ejer og køkkenchef UI Christensen, som har dybe rødder i Nørrebro og brænder for at skabe en spiseoplevelse, der er tro mod det nordiske køkkens værdier.

Beliggenhed
Bruce ligger på Indre Nørrebro, kun få minutters gang fra Søerne (Sortedams Sø) – et fredeligt men centralt sted i København. Restauranten befinder sig på en livlig gade fuld af lokal energi, og Bruce afspejler kvarterets ånd: kreativ, jordnær og fuld af smag.

Adresse: Ryesgade 30B, 2200 København N

Andet
Begge menuer skifter hver anden uge og er inspireret af sæsonens rytme og køkkenets løbende udvikling. Til retterne tilbydes et håndplukket udvalg af økologiske og naturlige vine samt en vinmenu, der er nøje udvalgt til at løfte hver servering.

Faciliteter
  • Pladser udenfor
Køkken
Gourmet, nordisk, Tasting menu

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Søn: 11:30 - 22:00

Prisleje
Forret: 105 - 115 Kr.
Hovedret: 165 - 185 Kr.
Dessert: 90 - 100 Kr.
Menu: 450 Kr.

Siddepladser
28 inde / 12 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Super koncept. Opdagede tilfældig i går jeres koncept. Tak for det" Christina (Søborg)

"Super app :-)" Erna (Kvistgård)

"Fantastisk koncept. Gode besparelser, så selv en med små midler, kan invitere familien ud." (København Ø)

Læs flere kundeudtalelser