da-DK
1639013799731
https://www.r2n.dk/
Café Tidslös Slagelse

Oplev ekstraordinær service og mad lavet med stor passion hos Café Tidslös i Slagelse. Book via R2N og få rabat på hele regningen.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Cafe Tidslös har plads midt på Schweizerpladsen, i hjertet af Slagelse centrum. Tæt på Vor Frue Kirke og cirka 5 min. fra Panorama Biograferne.

Adresse: Schweizerpladsen 3, 4200 Slagelse

Atmosfære
Hos Tidslös kommer maden og oplevelsen i første række! De har skabt atmosfæren der får dig til at glemme tid og sted. Med hyggeligt, rustikt, hjemmelavet interiør, har de sat rammerne for, at deres dejlige danske menu, kan nydes i ro og mag. Om det så er deres wienerschnitzel, eller deres lækre byg selv brunch, så kan man være sikker på at alt er lavet med omhu og kærlighed.

Maden
Tidslös kan tilbyde alt fra brunch til smørrebrød, frokosttallerken til grillet laks, wienerschnitzel til dejlig saftig rib-eye. Det er ikke kun maden de har stor passion for; også vinen spiller en kæmpe rolle hos dem. Med byens største vinmenu, har de alt lige fra Zinfandel til Brunello. Et besøg hos Tidslös har garanti for kvalitet, gode oplevelser og knivskarp, hjemmelavet kvalitets mad.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Dansk, café

Åbningstider
Man til Tors: 10:00 - 22:00
Fre til Lør: 10:00 - 24:00
Søn: 10:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 49 - 75 Kr.
Hovedret: 129 - 289 Kr.
Dessert: 49 Kr.

Siddepladser
45 inde / 165 ude

Kort


Kundeudtalelser

"Elsker at bruge R2N - går næsten aldrig ud og spiser uden rabat længere. Gør at man kan gå ud..." Mette (København S)

"Fornemt at vi blev ringet op af jer da vores bord først var ledigt senere end oprindelig booket og..." Maiken (København S)

"Godt koncept. Vi anvender ofte app'en :-)" Anette (Brønshøj)