da-DK
1606615658571
https://www.r2n.dk/
Casa Lola København V

Casa Lola er inspireret af tapasbarerne i den nordlige del af Spanien – et område kendt for sin store varietet og fantastiske råvarer. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Info Hold en hyggelig julefrokost med de nærmeste! Booker du et bord til mellem 4-10 pers. via R2N, så gir’ denne restaurant den første øl/glas vin t.o.m. d. 30/12
Beliggenhed
Du finder Casa Lola på Jernbanegade mellem Cirkusbygningen og Rådhuspladsen. Der er 2 minutters gang fra Vesterport station og lige så kort til Tivoli.

Adresse: Jernbanegade 4, 1608 København V

Atmosfære
Casa Lola er en spansk tapasbar som har ligget på adressen i 14 år. Restauranten ønsker at skabe en autentisk spansk oplevelse, hvor der hverken bliver gået på kompromis med kvalitet eller service.

Et besøg hos Casa Lola, er som at sidde på en spansk tapasbar i Barcelona eller Madrid.

Maden
Restauranten er inspireret af tapasbarene i den nordlige del af Spanien – et område kendt for sin store varietet og fantastiske råvarer. Alle tapas er frisklavede og råvarerne følger sæsonernes udbud.

Menukortet har et bredt udvalg af forskellige tapasretter – alle delevenlige – så du og dit selskab har mulighed for at smage på lidt af hvert.

Faciliteter
  • Jule-tilbud
Køkken
Spansk, tapas

Åbningstider
Man til Fre: 16:00 - 24:00
Lør til Søn: 13:00 - 24:00

Prisleje
Forret: 69 - 135 Kr.
Hovedret: 199 - 275 Kr.
Dessert: 35 - 90 Kr.
Menu: 359 Kr.

Siddepladser
120 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Til lykke med det fremragende konsept! Det er ikke sidste gang vi vil benytte os af det!" Jytte Nielsen (Viby Sjælland)

"Dejlig overskuelig og velfungerende app" Bettina Boes Jensen (København V)

"Super koncept. Nemt at benytte App'en." Pia (Lyngby)