da-DK
1624204622266
https://www.r2n.dk/
Chez Bruno København V

Chez Bruno beskriver dem selv som et lille hyggeligt brasserie, hvor der er mulighed for at få retter fra det franske køkken. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Chez Bruno ligger på det pulserende Vesterbro tæt på Det Ny Teater, Vesterbro Torv og Vesterport st.

Adresse: Gammel Kongevej 27, 1610 København V

Atmosfære
Chez Bruno er et lille hyggeligt brasserie med plads til ca. 60 gæster indenfor, og med enkelte borde udenfor i varme måneder. Pladserne er opdelt i to rum - en lille hyggelig lounge samt et lidt større rum.

I traditionel forstand betyder brasserie en særlig type fransk restaurant, hvor der er en afslappet stemning men i fornemme rammer. Hér serveres typisk få, men gode retter af høj kvalitet.

Maden
Chez Bruno er netop sådan en restaurant, dog med en endnu mere hyggelig og uformel stemning, end det klassiske brasserie. Når tiden tillader det, kommer køkkenchefen Bruno Vandenbulcke, nemlig gladeligt ud i restauranten, hilser på sine gæster og fortæller med stor passion om sine franske specialiteter, som er præget af høj kvalitet, gode råvarer og klassiske tilberedningsmetoder.

På menukortet kan man bl.a. finde klassisk fransk løgsuppe, frølår, grillet steak og dagens fisk samt lækre desserter og franske oste.

Til god mad er det et must med gode vine, og derfor finder du også et stort udvalg af kvalitetsvine og champagne fra Frankrig på menukortet.

Andet
Ejer og køkkenchef Bruno er udlært kok i frankrig og har bl.a. en fortid på den annerkendte michelin-restaurant Kong Hans Kælder samt i La Maison du Danmark på Champs- Elysées i Paris.

Det har i mange år været Bruno's drøm at blive selvstændig og skabe et lille hyggeligt brasserie, med fokus på mad af høj kvalitet og plads til at være nærværende overfor sine gæster.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Pladser udenfor
Køkken
Fransk, brasserie

Åbningstider
Man: 08:00 - 00:00
Tirs til Tors: 17:00 - 23:00
Fre til Lør: 17:00 - 00:00
Søn: 08:00 - 00:00

Prisleje
Forret: 85 - 115 Kr.
Hovedret: 175 - 245 Kr.
Dessert: 85 - 115 Kr.

Siddepladser
60 inde / 6 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Godt koncept. Vil bestemt benytte mig af det næste gang vi skal en tur i byen." Mette (Valby)

"Meget nemt at bestille inde på deres hjemmeside og meget hurtig tilbagemelding, alt ok." Grethe Kristensen (Hellerup)

"Nemt at bruge R2N" Aase (Frederiksberg)