da-DK
1634471386706
https://www.r2n.dk/
C'ho Fame København K

Ønsker du at stimulere dine sanser, og forkæle dig selv med en autentisk oplevelse fra det romerske køkken? Så er C'ho Fame i indre by absolut et besøg værd! Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
C'ho Fame ligger i hjertet af København, ikke langt fra hverken Strøget, Tivoli eller Rådhuspladsen. Restauranten er dermed det perfekte stop efter en spadsertur i det smukke København.

Adresse: Larsbjørnsstræde 7, 1454 København K

Atmosfære
Hos C'ho Fame bydes du velkommen til en oase af hygge og god energi, hvor alle dine sanser stimuleres. Restaurantens ejere, Ruggero og Karina, har forenet deres romerske og nordjyske rødder i en kollission af italiensk madpassion og en nordjysk sans for hygge.

Indenfor har man dekoreret det intime lokale med lyskæder og højborde i træ, hvor du kan sidde i solstrålerne fra de store vinduer. På de varme dage kan du nyde maden ude i solens stråler, mens du observerer København, der emmer af liv og glæde.

C'ho Fame betyder "jeg er sulten" på romersk dialekt, så efter en lang dag med shopping og trætte fødder, er dette det perfekte stop!

Maden
C'ho Fame finder sin inspiration fra det romerske køkken. Restaurantens kokke tilbereder maden med kærlighed og passion for det gode italienske håndværk, samt med stor respekt for de bedste råvarer. Alle råvarer såsom charcuterie, kaffe, kager, sodavand samt øl og vin er importeret hele vejen fra Italien.

Restaurantens gourmetpizzaer er langtidshævet i hele 72 timer, og bagt på mørkt mel, spelt og kamut, der sikrer de sprødeste og mest velsmagende pizzaer. Kaffen er fra Pascucci, der er kendt for at riste sine bønner lysere end de klassiske espressobønner. Deres Cannoli tilberedes efter de traditionelle sicilianske opskrifter. Dertil serverer de også et udvalg af friske salater og panini.

Andet
Restauranten er en storfavorit hos sine gæster, der på Google blandt andet beskriver restauranten som "et stykke af italien midt i gamle København", "et autentisk sted med fantastisk sprød pizza" samt "super god service - en værtinde der oprigtigt bryder sig om gæsterne".

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Pladser udenfor
Køkken
Italiensk, Pizza

Åbningstider
Man: 11:00 - 21:00
Tirs: 12:00 - 21:00
Ons til Tors: 12:00 - 22:00
Fre til Lør: 12:00 - 23:00
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 55 - 160 Kr.
Hovedret: 90 - 145 Kr.
Dessert: 35 - 75 Kr.

Siddepladser
15 inde / 6 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Heg er stadig stor fan af R2N og anbefaler sitet til andre - en rigtig sjov ide - man få prøvet..." Joanna Soya (Frederiksberg)

"Konceptet er stadigvæk uovertruffenr." Jytte Nielsen (Viby Sjælland)

"Stor tilhænger af konceptet, som jeg har benyttet flere gange og vil gøre igen." Lena Pedersen (Frederiksberg)