da-DK
1656984256446
https://www.r2n.dk/
Combo Street Wine Frederiksberg

Hos Combo Street Wine på Frederiksberg bydes du velkommen i en charmerende vinbar, hvor der sættes en stor ære i, at servere kvalitetsvin fra alle verdenshjørner komplimenteret med lækre platter. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Bedste tapas restaurant på R2N.
I 2021 fik Combo Street Wine 5,50 ud af 6 stjerner.
Beliggenhed
Combo Street Wine er beliggende centralt på Frederiksberg. Her er du både tæt på Frederiksberg Have og Frederiksberg Allé Metro, hvilket gør det til det perfekte frokost eller middagsstop i forbindelse med en tur i København.

Adresse: Vesterbrogade 178, 1800 Frederiksberg

Atmosfære
Hos Combo Street Wine kan gennem de store vinduespartier følge med i mylderet på gaden og det pulserende liv på Frederiksberg.
Restauranten har en fantastisk betjening, hvor personalet fra start til slut sørger for, at I får en god oplevelse.

Indenfor er restauranten dekoreret med mørkebrune vinreoler, og på væggene hænger smukke farverige malerier, lavet af deres nabo, Pilipczuk galleri.

Stemningen i restauranten er indbydende og hyggelig, så der er rig mulighed for at bare læne sig tilbage og nyde sin middag og de lækre vine. Uanset om du kommer med vennerne, familien, kæresten eller kollegaerne, så er Combo Street Wine et godt valg!

Maden
Hos Combo Street Wine sætter man ekstra stor ære i, at drive en vinbar der tilbyder de bedste vine og cocktails, der komplimenteres med lækker mad.

På menukortet kan du både vælge mellem et udvalg af platter, lettere retter og desserter. Prøv f.eks. deres populære oste eller combo platte, bestående af et udvalg af deres bedste oste og pølser. Du kan også vælge mellem blandt andet burrata, vitello tonnato eller jamon serrano.

Deres vinsortiment er både stort og smagsfuldt. Hér finder du vine af højeste kvalitet fra alle verdenshjørner. Fra deres drikkekort, kan du også vælge mellem klassiske drinks såsom Negroni, Paloma samt Gin & Tonic.

Andet
Hos Combo Street Wine har de netop åbnet en mindre butik i restauranten, hvor du kan købe deres fremragende vine med hjem.

I perioder har restauranten også live musik, herunder jazz-aftener med dygtige kunstnere, som skaber en ekstra hyggelig stemning.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Romantisk
  • Live musik
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Tapas, vin bar

Åbningstider
Man til Tirs: lukket
Ons til Lør: 17:00 - 23:00
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 40 - 115 Kr.
Hovedret: 95 - 159 Kr.
Dessert: 60 Kr.

Siddepladser
30 inde / 10 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Tak for et godt koncept der virker!" Said Afandi (København NV)

"Altid en fornøjelse at benytte r2n. Bruger jer næsten altid." Mette (København S)

"Jeres App, fungerer bare SUPER godt..!" Erling (Hvidovre)