da-DK
1695684921700
https://www.r2n.dk/
Dar Atlas Bagsværd

Dar Atlas har fokus på at servere traditionel marokkansk mad tilberedt med kærlighed og sjæl, hvor kombinationen af krydderier er velafbalanceret, men nærværende.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Den marokkanske restaurant Dar Atlas ligger i en fin gammel bygning på Bagsværd Hovedgade, kun 5 minutters gåtur fra stationen.

Adresse: Bagsværd Hovedgade 172, 2880 Bagsværd

Atmosfære
Gæstfrihed er en af kerneværdierne i marokkansk kultur, og det er Dar Atlas’ mission at byde dig velkommen til en unik smagsoplevelse i en varm og gæstfri atmosfære med levende lys på bordet.

Marokkansk kultur er præget af og har rødder i europæisk, arabisk såvel som afrikansk kultur. Mangfoldigheden og den kulturelle diversitet kommer til udtryk i det farverige marokkanske køkken, hvor varme krydderier og eksotiske ingredienser indgår i alle retterne på Dar Atlas.

Maden
Her har du chancen for at sende dine smagsløg sydpå og smage den traditionelle marokkanske mad tilberedt med kærlighed og sjæl lige efter de berbiske opskrifter.

Tagine og couscous er nogle af de mere kendte retter, og menukortet tilbyder mange spændende retter med kalv, lam, kefta og kylling. Der er selvfølgelig også rige muligheder for både vegetarer og veganere.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Romantisk
  • Gratis parkering
  • Pladser udenfor
Køkken
Marokkansk

Åbningstider
Man til Tors: 17:00 - 22:00
Fre til Lør: 17:00 - 23:00
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 59 - 139 Kr.
Hovedret: 149 - 229 Kr.
Dessert: 59 - 79 Kr.

Siddepladser
60 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"God ordning - det spillede bare:-)" Stig (Hellerup)

"Jeres koncept er stadigvæk super, super. Vi benytter enhver lejlighed til at rose jer hos venner..." Jytte Nielsen (Viby Sjælland)

"Thank you for the discount :) and for making it happen! Great app, love it!" Iulia (København V)