da-DK
1597508363203
https://www.r2n.dk/
Den Glade Tallerken Helsingør

Den Glade Tallerken serverer nytænkende og klassiske retter i deres hyggelige restaurant i Helsingør. Reserver via R2N og få rabat på både mad og drikke!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Den Glade Tallerken er en del af Hotel Hamlet, der er beliggende midt i centrum af Helsingør og kun 200 meter fra færgelejet.

Adresse: Bramstræde 5, 3000 Helsingør

Atmosfære
Ved et besøg, vil du opleve en god stemning, hvor maden bliver serveret med et smil. De har skabt hyggelige rammer, hvor der både er plads til hele familien eller til den mere intime middag.

Maden
Den Glade Tallerken er meget nytænkende i den måde, hvorpå de tilbereder og anretter klassiske retter og smørrebrød. ALT er tilberedt fra bunden og menukortet udskiftes jævnligt.

Til frokost kan man nyde smørrebrød, der tilberedes som små kunstværker og til aften er der mulighed for at vælge mellem årstidsrelevante retter.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Pladser udenfor
Køkken
Fransk, smørrebrød

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Søn: 11:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 99 - 119 Kr.
Hovedret: 119 - 199 Kr.
Dessert: 69 - 109 Kr.

Siddepladser
40 inde / 20 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Fantastik oplevelsen, god hjemmeside og godt koncept som vi hel sikkert vil bruge fremover. Jeg har..." Dorthe Riskjær (Valby)

"Tak fordi I indhenter tilbud på div. restauranter. Vil helt klart checke ind hos jer igen, inden..." Helene (Charlottenlund)

"Vi er glade for at bruge r2n, super tilbud i har. Anbefaler jer hvor vi kan:-)" Pia (Bagsværd)