da-DK
1721768927161
https://www.r2n.dk/
Frb Rådhuskælder Frederiksberg

I de historiske lokaler under Frederiksberg Rådhus, kan du nyde en fantastisk middag hos Frb Rådhuskælder samt opleve et af de største udvalg af fadøl.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Du finder Frb Rådhuskælder i de historiske lokaler under Frederiksberg Rådhus, tæt på Frederiksberg Centret, Frederiksberg Metro og Frederiksberg Have.

Adresse: Smallegade 1, 2000 Frederiksberg

Atmosfære
Frb Rådhuskælder er beliggende i de historiske lokaler under Frederiksberg Rådhus, hvor hvælvede lofter i selskabslokalerne og åben pejs sikrer den helt rigtige stemning. Fra barens glastilbygning er der direkte udsigt over pladsen, hvor du kan nyde det livlige menneskemylder og den hyggelige stemning.

Udendørsserveringen på Rådhuspladsen er åben i forår, sommer og efterårssæsonen, og viser vejret sig i disse måneder fra sin dårlige side, så er der ligeledes store parasoller, der kan holde regndråberne væk og varme tæpper, der kan skåne dig for den værste kulde.

Maden
Hos Frb Rådhuskælder kan de ikke løbe fra, at de elsker mad. Derfor har de bedt deres chefkok Asbjørn Jensen om at sammensætte en lækker menu. På menuen finder du bl.a. smørrebrød til frokost og om aftenen tilbyder de retter som fx tartar og øl paneret fish & chips.

Frb Rådhuskælder har et af Frederiksbergs største udvalg af fadøl. Gå på opdagelse i de mange forskellige øl lige fra de populære varianter fra Jakobsen og 1664 Blanc eller FRB Bryghus’ egen specialøl. Er du ikke til øl, kan du nyde et dejligt glas vin eller nogle af de lækre cocktails.

Faciliteter
  • Pladser udenfor
Køkken
Dansk, bistro

Åbningstider
Man: 11:30 - 18:00
Tirs til Tors: 11:30 - 22:00
Fre til Lør: 11:30 - 24:00
Søn: 11:30 - 18:00

Prisleje
Forret: 95 - 125 Kr.
Hovedret: 145 - 225 Kr.
Dessert: 85 - 95 Kr.
Menu: 395 Kr.

Siddepladser
50 inde / 20 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Rigtig god rabatordning. Bruger det jævnligt." Linda (Rødovre)

"Fantastisk koncept, kan kun anbefales, det vil vi bruge mere, og anbefale til venner og bekendte." Lars Nielsen (Slagelse)

"Nem at bruge og skønt med rabat!" Stina (København V)