da-DK
1600843822497
https://www.r2n.dk/
Galionen København K

Restaurant Galionen i Nyhavn serverer veltilberedte retter af friske råvarer, gode vine og et glas velskænket fadøl, hvis dette ønskes. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
På Nyhavns solbeskinnede restaurantstrækning, i en af vores bedst bevarede bygninger - nr. 23. ligger restaurant Galionen. Ikke langt derfra ligger det Kgl. teater, Magasin Du Nord, Strøget og meget mere.

Adresse: Nyhavn 23, 1051 København K

Atmosfære
Indtil omkring år 1800 har huset fortrinsvis været benyttet som bolig, men skiltet over døren fortæller, at her i 1803 var værtshus. Hyggen er bevaret, men har fået et mere stilfuldt præg.

Maden
Galionen ønsker at leve op til husets historie, ved at servere veltilberedte retter af friske råvarer, gode vine og et glas velskænket fadøl. De serverer alt fra steak til skalddyr samt en kombination af dette i deres ”Surf ’n´ Turf”!

ORIGINAL STEAK & LOBSTER™ RESTAURANT

Andet
OBS: En bordreservation i Nyhavn garanterer, at man kan få bord i restauranten, men man er ikke garanteret en udendørsplads. Pladserne ude på havnekajen er så populære, at de ikke kan reserveres (heller ikke direkte hos restauranten). Hvis der er ledige pladser udendørs, når man ankommer, er det som oftest muligt at nyde maden dér.

Faciliteter
  • Pladser udenfor
Køkken
Fransk, smørrebrød, steakhouse

Åbningstider
Man til Søn: 11:00 - 24:00

Prisleje
Forret: 109 - 149 Kr.
Hovedret: 229 - 349 Kr.
Dessert: 89 - 139 Kr.
Menu: 479 Kr.

Siddepladser
30 inde / 30 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Tak til Christian for den fantastiske service han leverede for at sikre sig det hele gik iorden med..." Nicholas (Herlev)

"Min bestilling fungerede perfekt - godt koncept" Ann-Cecilie Pedersen (København K)

"Et super koncept der frister til at spise ude oftere end ellers." H. Orlien (Roskilde)