da-DK
1627266709543
https://www.r2n.dk/
Galionen København K

Restaurant Galionen i Nyhavn serverer veltilberedte retter af friske råvarer, gode vine og et glas velskænket fadøl, hvis dette ønskes. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
På Nyhavns solbeskinnede restaurantstrækning, i en af vores bedst bevarede bygninger - nr. 23. ligger restaurant Galionen. Ikke langt derfra ligger det Kgl. teater, Magasin Du Nord, Strøget og meget mere.

Adresse: Nyhavn 23, 1051 København K

Atmosfære
Indtil omkring år 1800 har huset fortrinsvis været benyttet som bolig, men skiltet over døren fortæller, at her i 1803 var værtshus. Hyggen er bevaret, men har fået et mere stilfuldt præg.

Maden
Galionen ønsker at leve op til husets historie, ved at servere veltilberedte retter af friske råvarer, gode vine og et glas velskænket fadøl. De serverer alt fra steak til skalddyr samt en kombination af dette i deres ”Surf ’n´ Turf”!

ORIGINAL STEAK & LOBSTER™ RESTAURANT

Andet
OBS: En bordreservation i Nyhavn garanterer, at man kan få bord i restauranten, men man er ikke garanteret en udendørsplads. Pladserne ude på havnekajen er så populære, at de ikke kan reserveres (heller ikke direkte hos restauranten). Hvis der er ledige pladser udendørs, når man ankommer, er det som oftest muligt at nyde maden dér.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Romantisk
  • Bar
  • Småbørnsegnet
  • Pladser udenfor
Køkken
Fisk og skaldyr, smørrebrød, steakhouse

Åbningstider
Man til Søn: 11:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 99 - 139 Kr.
Hovedret: 169 - 339 Kr.
Dessert: 89 - 139 Kr.

Siddepladser
16 inde / 38 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Dejligt koncept I har, Vi kan komme ud og opleve flere typer restauranter, end vi ellers ville have..." Steen Steenberg (Taastrup)

"Tak for en god og velfungerende app!" Louise (Herlev)

"Super god App. - Man får prøvet noget man ellers ikke ville. Jeg anbefaler gerne jeres App." Dunja Schmitz (København K)