da-DK
1719001428159
https://www.r2n.dk/
Ristorante Garda Valby

Oplev den skjulte perle, Ristorante Garda, der får stor ros og som var den mest anbefalede restaurant på R2N i 2019. De tilbyder ægte italiensk mad, når det er bedst.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Bedste serviceniveau på R2N.
I 2023 fik Ristorante Garda 5,85 ud af 6 stjerner.
Mest anbefalede restaurant på R2N.
I 2019 er Ristorante Garda blevet anbefalet af flest brugere.
Beliggenhed
Den skjulte perle, Ristorante Garda, befinder sig på Vigerslevvej i Valby. Her er du blot 10 minutters gang fra Ålholm St. og Danshøj St.

Adresse: Vigerslevvej 52, 2500 Valby

Atmosfære
Claudio og Michele har siden 1984 leveret autentiske italienske madoplevelser i deres dejlige restaurant. De har i løbet af årerne fået mange stamgæster, og ved et besøg vil du hurtigt forstå hvorfor. Betjeningen er personlig, og tjenerne vil gøre hvad de kan for, at du får den bedste oplevelse.

Den charmerende restaurant skaber de helt rigtige rammer for en god aften, hvad end du er der for en romantisk middag eller for at nyde et godt måltid med vennerne og familien.

Maden
Hos Ristorante Garda serveres ægte italienske måltider, der især er inspireret af det norditalienske køkken. Slå dig løs i deres menukort, som byder på alle de klassiske italienske retter.

På menukortet finder du selvfølgelig en række forskellige pasta, kød- og fiskeretter samt lækre desserter. Smag f.eks. deres Prosciutto e Melone, Spaghetti Frutti di mare eller Tiramisu. Hvis du synes det er svært at vælge mellem retterne, kan du afprøve dagens 4-retters menu, der bliver sammensat af deres dygtige kokke.

De mindste er mere end velkomne hos restauranten, der serverer næsten alle deres retter til børn under 12 år i halve portioner.

Andet
”Gemt væk på en ringvej i det ydre København ligger en restaurant, der tager den italienske arv seriøst”- sådan skriver David A. Dyrholm Nielsen i hans anmeldelse af Garda i Politikken.

Restauranten har ikke høj-stole, men man er velkommen til at medbringe sin egen.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Romantisk
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Gourmet, italiensk

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Lør: 17:00 - 22:00
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 65 - 159 Kr.
Hovedret: 139 - 289 Kr.
Dessert: 75 - 145 Kr.
Menu: 459 Kr.

Siddepladser
60 inde / 20 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"God app, nem at anvende" Pia (Brønshøj)

"Super service, ikke sidste gang jeg bruger jer" Helle (København K)

"God side som gør det nemt at finde et godt sted at spise!" Susan Brown (København Ø)