da-DK
1597489242943
https://www.r2n.dk/
Genki Sushi Frederiksberg

Genki Sushi på Frederiksberg tilbyder all-you-can-eat til en virkelig god pris. Du kan vælge mellem et stort udvalg og smage dig rundt i det japanske køkken. Book med R2N og få rabat på hele regningen i dag!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Genki Sushi er en nyåbnet sushi-restaurant på Frederiksberg med blandt andet all-you-can-eat på menuen. Kort derfra ligger Frederiksberg centret, og også den smukke Frederiksberg have. Går bare lidt længere, så har man Københavns Zoo.

Adresse: Smallegade 20, 2000 Frederiksberg

Atmosfære
Indretningen hos Genki Sushi er simpel, men danner gode rammer for en hyggelig aften med venner/familie, hvor I kan smage jer igennem det japanske sushi-køkken. Der er også pladser udendørs, hvis vejret ellers tillader det.

Maden
All-you-can-eat byder på både kolde og varme retter og koster kun 188 kr. (før rabat) mandag-torsdag og 208 kr (før rabat) fredag-søndag.

All-you-can-eat er et oplagt valg, hvis man godt kan tænke sig at prøve lidt af hvert på menuen og så er der jo mætheds-garanti.

Det er også muligt at bestille a la carte, hvis man ønsker det, og menukortet byder på et stort udvalg af sushi, sashimi, varme retter og sushimenuer.

Andet
Genki er søster-restaurant til Akiba sushi.

Faciliteter
  • Pladser udenfor
Køkken
Japansk, sushi, all-you-can-eat

Åbningstider
Man til Søn: 14:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 30 - 88 Kr.
Menu: 120 - 345 Kr.

Siddepladser
40 inde / 12 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Super koncept og virker bare hver gang." Charlotte Skou (Ølstykke)

"Nemt og hurtigt at bruge." Mette (Rødovre)

"Framragende koncept - som virker" Steen (Birkerød)