da-DK
1642491332176
https://www.r2n.dk/
Golden Indian Lyngby

Golden Indian serverer velsmagende retter, tilberedt fra bunden efter originale nordindiske opskrifter. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
På Lystoftevej i Kongens Lyngby, kun 5 minutter fra Brede St., finder du Golden Indian.

Adresse: Lystoftevej 52, 2800 Lyngby

Atmosfære
Golden Indian startede som en lille take-away restaurant, men i takt med at de nordindiske retter blev mere populære, blev stedet hurtigt udvidet til en hyggelig restaurant.

Golden Indian er ejet af det indiske par, Paramijit Kaur og Mangal Singh. Direkte fra nordindien, hvor familien stammer fra, har deres søn hjembragt det meste af interiøret, som er brugt til at dekorere restauranten med.

Væggene i restauranten er malet i orange farver, fra loftet hænger gardiner i de flotteste farver og døråbninger er runde. Alt dette skaber rammerne for en autentisk indisk oplevelse.

Maden
Hos Golden Indian kan du nyde traditionel indisk mad af høj kvalitet. Ejerne mener, at nøglen til succes er enkel: "Man skal sørge for at levere kvalitetsmad, der smager vidunderligt, hver eneste gang".

Maden tilberedes efter originale nordindiske opskrifter og kokkene går aldrig på kompromis med kvaliteten. På menukortet kan du finde klassiske indiske retter som Samosa, Tikka Masala, Butter Chicken og Naan brød. Alle retterne kan tilpasses i styrken.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Gratis parkering
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Indisk

Åbningstider
Man til Lør: 15:00 - 21:00
Søn: 16:00 - 21:00

Prisleje
Forret: 29 - 75 Kr.
Hovedret: 119 - 139 Kr.
Dessert: 35 - 49 Kr.

Siddepladser
50 inde / 8 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Fabelagtig rabat ordning..! Har aldrig hørt om den før, men jeg skal nok sprede rygtet :)" Heidi (Viborg)

"Første gang jeg bruger jeres site. Det er sku nemt. Nu hvor jeg har prøvet det, vil jeg ikke gå..." Søren (Frederiksberg)

"Godt koncept som jeg har benyttet adskillige gange." Birger (Hørsholm)