da-DK
1634471984228
https://www.r2n.dk/
Greasy Spoon København K

Træd indenfor i det amerikanske diner univers hos Greasy Spoon centralt i København. Sæt dig til rette i de læderbetrukne diner møbler fra 70'erne og bestil en saftig burger "the american way". Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Greasy Spoon ligger på det pulserende Studiestræde i København, hvorfra du er tæt på Rådhuspladsen og Ørstedparken.

Adresse: Studiestræde 14, 1455 København K

Atmosfære
Hos Greasy Spoon træder du indenfor i et nyt univers, hvor det amerikanske diner koncept understreges af de originale diner møbler fra 70'erne. Restauranten er indrettet i retrostil, hvor du kan sætte dig til rette i de læderbetrukne spisebåse, imens du nyder én af de mange ikoniske amerikanske fastfood opfindelser.

Under hele dit besøg bliver der taget godt hånd om dig af det opmærksomme og venlige personale. Restauranten emmer af god stemning og hyggelige stunder.

Maden
Hos Greasy Spoon har man gjort det til en dyd at servere burgere "The American Way" - det betyder altid saftige burgere, der bliver ledsaget af sprøde pomfritter med dip efter eget valg. Deres burgerboller er altid friskbagte og leveres fra bageren hos Conditori & Café H.C. Andersen.

Det er ikke kun burgeren, der er i høj kurs hos restauranten. På menukoret finder du også et udvalg af forskellige sliders, salater og sandwich. I morgentimerne kan du også bestille forskellige morgenmadstallerkner i amerikansk stil. Hvis den større sult derimod melder sig i løbet af dagen, kan du smage deres rib-eye steak.

På drikkekortet finder du et væld af hjemmelavede smoothies og milkshakes, samt sodavand, kaffe og te.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Pladser udenfor
Køkken
Amerikansk, café, burger

Åbningstider
Man til Tors: 11:00 - 20:00
Fre til Lør: 11:00 - 21:00
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 35 - 45 Kr.
Hovedret: 65 - 249 Kr.
Dessert: 55 - 65 Kr.

Siddepladser
30 inde / 6 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Jeg bliver gladere og lgadere for konceptet, da der også er helt aktuelle anmeldelser så man..." Søren Carlsen (København Ø)

"Fantastisk koncept! En minus er, at jeg ikke har vidst I fandtes før nu..." Poul Henning Nielsen (København N)

"Dejligt med 35% rabat!" Dann (Brøndby)