da-DK
1659932381306
https://www.r2n.dk/
Hereford Steak København K

Hos Hereford Steak er kokkene eksperter på at tilberede gode og saftige bøffer. Deres menukort består af alt hvad hjertet begærer. Sammensæt din egen menu eller prøv deres 3-retters menu med et udvalg af kokkens favoritter. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Kun få minutters gang fra Kongens Nytorv på Store Kongensgade, ligger Hereford Steak. Du er derfor ikke lagt væk fra Københavns smukke gader og populære attraktioner, som Strøget og Tivoli.

Adresse: Store Kongensgade 38, 1264 København K

Atmosfære
Hos Hereford Steak har man slået dørene op og budt indenfor til gode smagsoplevelser i mere end 30 år. Med deres mange års erfaring garanterer restauranten at du altid får en god oplevelse med fuld valuta for pengene.

Restauranten er stor og flot med moderne interiør. De lyse træborde dekoreret med levende lys og smukke blomster skaber en hyggelig stemning. Læn dig tilbage og nyd middagen i gode omgivelser!

De har desuden udendørs servering på deres terrasse, hvor du i sommermånederne kan sidde i solens stråler omringet af flotte grønne planter og farverige blomster.

Maden
Hos Hereford Steak er man eksperter i at tilberede gode og saftige bøffer. Derfor finder du selvfølgelig et stort udvalg af dette på menukortet. Smag f.eks. på deres møre oksemørbrad med hjemmelavet bearnaisesauce.

Menukortet byder også på andre lækkerier, som f.eks. urte marinerede tigerrejer til forret, Hereford burger eller grillet lammekrone til hovedret samt creme brulee til dessert.

Hvorfor ikke prøve deres populære 3-retters menu, som er sammensat af kokkens favoritter. I denne bruges udelukkende de bedste råvarer, derfor kan den variere afhængigt af sæsonen.
Du kan også slå dig løs i deres all-you-can-eat bestående af helstegt oksefilet, bagt kartoffel og stor salatbar.

Andet
Alle restaurantens velsmagende retter, kan komplimenteres med deres nøje udvalgte vine fra alle verdenshjørner. Du kan også nyde en drink som en start på den gode middag.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Steakhouse, International, all-you-can-eat

Åbningstider
Man til Søn: 12:00 - 23:00

Prisleje
Forret: 75 - 105 Kr.
Hovedret: 145 - 285 Kr.
Dessert: 65 - 79 Kr.
Menu: 285 - 355 Kr.

Siddepladser
120 inde / 30 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Tak for en god app Er flere kollegaer, som har fået den installeret & vi anbefaler jer rundt..." Brian (Ølgod)

"De 25-30 % på regningen gør at man spiser ude en ekstra gang imellem hvor man måske ellers var..." Sofie (København V)

"Første gang jeg har prøvet konceptet, og det var virkelig nemt at benytte." Karin (København S)