da-DK
1634471030551
https://www.r2n.dk/
Il Rustico København K

Hvis du skal forkæles med velsmagende italienske specialiteter, så er Il Rustico på Kultorvet det perfekte sted! Kokkens speciale er sprøde pizzaer, så kom forbi og slå dig løs i deres væld af lækre pizzaer. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Den italienske perle, Il Rustico er beliggende på hjørnet af Kultorvet og Rosengården. Herfra er du tæt på Nørreport station og Strøget, dermed er det et perfekt stop på vejen hjem fra en shoppetur i byen.

Adresse: Kultorvet 9, 1175 København K

Atmosfære
Hos Il Rustico bydes du velkommen til en moderne italiensk restaurant, hvor den vigtigste mission er at alle gæster får en mindeværdig oplevelse gennem god service og forkælelse af smagsløgene.

Når du træder ned af den lille trappe ved restaurantens indgang, kommer du indenfor i deres hyggelige lokaler. Restauranten er møbleret med træborde og læderstole, der komplimenteres af de lyse sandfarvede vægge. I midten af lokalet har man lavet en indbygget bar i lyse mursten og en smuk træbordplade.

På de varme sommerdage kan I også nyde jeres måltid udenfor på den store udendørs serveringen. I aftentimerne og på de koldere dage tændes terrassevarmerne, hvilket danner rammen for en hyggelig middag.

Maden
Hos Il Rustico serveres god italiensk mad lavet på de bedste råvarer nøje udvalg af restaurantens dygtige kokke. Deres speciale er pizza, derfor finder du et væld af lækre og sprøde pizzaer på menukortet.

Hvis humøret er mere til pasta, en kødret eller andre italienske specialiteter, så finder du naturligvis også dette på restaurantens store menukort. Prøv f.eks. deres lækre Antipasti Misto, kalvemørbrad med parmaskinke eller Cannelloni med spinat og ricotta. For at tilfredsstille lækkersulten anbefaler restauranten at smage deres deres Tartufo Di Chocolato eller deres hjemmelavede Panna Cotta.

Restauranten har naturligvis også en børnemenu til de mindste.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Romantisk
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Italiensk, Pizza

Åbningstider
Man til Lør: 11:00 - 24:00
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 59 - 119 Kr.
Hovedret: 119 - 269 Kr.
Dessert: 69 - 99 Kr.

Siddepladser
40 inde / 30 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Tak for god hjælp til førstegangs bruger." Vagn (Lyngby)

"Fedt koncept. Får besøgt nogle steder man ellers ikke ville have vidst eksisterede." Lene Hansen (Havdrup)

"Super koncept. Så kommer vi ud og spise lidt oftere!" Steen (København S)