da-DK
1632518824301
https://www.r2n.dk/
Kami Sushi Frederiksberg Frederiksberg

Hos Kami Sushi på Frederiksberg kan du bestille fra deres all-you-can-eat, hvor du frit kan vælge mellem lækker sushi, sashimi, sticks og forretter. Grib chancen for at gå på opdagelse i det store sushiunivers. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Kami Sushi er beliggende ud til Åboulevarden på Frederiksberg. Herfra er du tæt på Forum, dermed er du ikke heller ikke langt fra Indre by med metroen.

Adresse: Åboulevard 27, 1960 Frederiksberg C

Atmosfære
Hos Kami Sushi har man indrettet lokalet med akustikpaneler i mørk egetræ, der matcher de mørke træborde og sorte læderstole. På væggene har man dekoreret med smukke malerier i asiatisk stil og omkring i rummet har man indrettet med flotte planter. Den dæmpede belysning skaber en rolig og hyggelig atmosfære.

Man har dannet rammerne for et sted, hvor der er plads til alle. Du kan både have en dejlig middag med dine kollegaer, venner og familie eller en intim romantisk middag for to.

Maden
Hos Kami Sushi kan du slå dig løs i deres velsmagende all-you-can-eat. Ved ankomst modtager du et menukort med et stort udvalg af forskellige forretter, sushi, rispapirruller, sashimi og sticks.

På menukortet angiver du blot hvilke og hvor mange du ønsker af de forskellige slags, hvorefter de dygtige kokke med det samme tilbereder din sushi. På denne måde er du garanteret frisk kvalitetssushi - og du kan bestille lige så mange gange du vil!

Andet
Restauranten har 2 timers gratis parkering ude foran.

Faciliteter
  • Gratis parkering
  • Pladser udenfor
Køkken
Sushi, all-you-can-eat

Åbningstider
Man til Tors: 14:00 - 22:30
Fre til Søn: 13:00 - 22:30

Prisleje
Menu: 198 - 228 Kr.

Siddepladser
110 inde / 20 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Jeres koncept er stadigvæk super, super. Vi benytter enhver lejlighed til at rose jer hos venner..." Jytte Nielsen (Viby Sjælland)

"Tak for hjælpen vedr. Booking - da iPad'en drillede systemet. Så tak til Per for hjælpen!" Trine (Dragør)

"Godt og nemt koncept. Rart at man selv kan sammensætte menuen." Allan Nielsen (Vanløse)