da-DK
1642489201830
https://www.r2n.dk/
Khmer Cuisine København K

Oplev Danmarks første cambodjanske restaurant og få en udsædvanlig smagsoplevelse hos Khmer Cuisine i København. Prøv de farverige og krydrede retter fra det cambodjanske køkken serveres i delevenlige anretninger. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Khmer Cuisine ligger tæt på Esplanaden og Amalienborg. Dermed har restauranten den perfekte placering i København, da du blot er 5 minutters gang fra Kongens Nytorv og Strøget.

Adresse: Store Kongensgade 92, 1264 København K

Atmosfære
Hos Khmer Cuisine er deres største ønske, at give københavnerne muligheden for, at nyde autentiske cambodjanske retter, på samme måde som man gør 9.000 km fra København.

Indenfor bydes du velkommen i den simple restaurant, som er indrettet med mørkebrune træborde og sorte læderstole. Bagvæggen er dekoreret med mørke mursten, der går i en smuk kontrast til den røde og beige lædersofa. På væggene hænger også smukke farverige malerier. Du er altid sikret en hyggelig oplevelse i afslappende omgivelser.

Hvis det cambodjanske køkken er nyt for dig, står det venlige personale selvfølgelig klar til at vejlede dig og dele ud af sin ekspertviden.

Maden
Hos Khmer Cuisine serveres retterne i stil med det ægte cambodjanske køkken, hvor konceptet er at bordet skal dele retterne.

Hvor det thailandske køkken er en blanding af sure, søde og stærke smage og det vietnamesiske er kendetegnet af friske krydderurter, så handler maden i Cambodja om kontraster. Alle retterne er inspireret af smagsvarianter, der komplimenterer hinanden, hvilket betyder at der både findes sure, søde, kogte, sprøde, krydrede og milde smage.

På menukortet finder du blandt andet forårsruller med glasnudler, blækspruttesalat, wok med kylling, oksekød eller tofu og meget andet. Der findes også en børnemenu til de mindste.

Andet
Det cambodjanske køkken har i mange år stået i skyggen af det thailandske og vietnamesiske, men nu hvor turismen blomstrer, er der større efterspørgsel på cambodjansk mad. Dét helt særlige ved khmerkøkkenet er den cambodjanske karry, kaldet kroeung. Kroeung er ikke lige så tung og krydret som den thailandske karry og den bruges typisk til wokretter og supper.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Asiatisk, cambodiansk, vegansk

Åbningstider
Man til Lør: 12:00 - 22:00
Søn: 15:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 69 - 119 Kr.
Hovedret: 119 - 135 Kr.
Dessert: 50 Kr.
Menu: 295 Kr.

Siddepladser
30 inde / 10 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Dejlig overskuelig og velfungerende app" Bettina Boes Jensen (København V)

"Nem App - super idé - god value for money" Carsten (København Ø)

"God app.bruger den en del.Virkelig dejligt at spare lidt penge. Så kan jeg gå ud og spise flere..." Zanne Zerpentin (Rødovre)