da-DK
1597088035956
https://www.r2n.dk/
Leonore Christine København K

Leonore Christine ligger i det hyggeligt Nyhavn og serverer smørrebrød til frokost og lækre kød- og fiskeretter til aften. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Leonore Christine er en smørrebrøds- og bøfrestaurant, der ligger i det hyggelige Nyhavn, blot et stenkast fra Kgs. Nytorv og Det Kongelige Teater.
Derudover er der også ganske kort afstand til Strøget, Amalienborg slot og Rosenborg slot

Adresse: Nyhavn 9, 1051 København K

Atmosfære
Nyd en dag på kajen eller i den lille gårdhave, hvor der dækkes op i sommermånederne. Gårdhaven omkranses af gamle husfacader med rødt bindingsværk og gulkalket murværk, og har ikke ændret sig meget siden H.C. Andersen og Bournonville frekventerede Nyhavn for over 200 år siden.

Så snart forårssolen begynder at vise sig, bliver der sat bordeudenfor, og du kan nyde retterne under parasollerne i det summende Nyhavn.

Maden
Til frokost serveres klassisk dansk smørrebrød som sild, lun leverpostej, laks, rejer eller en frokostplatte med husets specialiteter.

Aftenkortet har både fiske- og kødretter. Alt er tilberedt af de bedste råvarer, frisklavet og efter klassiske opskrifter med et personligt præg. Prøv fx. hvidvinsdampede blåmuslinger eller en lækker grillet Rib Eye bøf.

Leonore Christine serverer også morgenmad og brunch. Se mere på menukortet.

Andet
OBS: Vi gør opmærksom på, at der ikke kan reserveres plads udenfor - hverken med eller uden rabat. Pladserne ude er som udgangspunkt forbeholdt forbipasserende i Nyhavn, da disse pladser er meget populære og hurtigt bliver besat. Dette gælder således også, selvom der tilfældigvis måtte være en ledig plads ved ankomst.

Faciliteter
  • Pladser udenfor
  • Brunch
Køkken
Dansk, smørrebrød, steakhouse

Åbningstider
Man til Søn: 09:00 - 24:00

Prisleje
Forret: 90 - 145 Kr.
Hovedret: 180 - 240 Kr.
Dessert: 75 - 120 Kr.

Siddepladser
40 inde / 30 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Godt koncept jeg har anbefalet til mange andre." Tina (København Ø)

"Det er første gang jeg prøvede på at booke bord gennem r2n og jeg er meget positivt overrasket..." Madeleine (København V)

"Tak for en god ordning fungerer perfekt" Ilse Bach (Herlev)