da-DK
1701522285136
https://www.r2n.dk/
Leonore Christine København K

Leonore Christine ligger i hjertet af København på det hyggelige Nyhavn. Nyd dagen i charmerende omgivelser enten i deres gårdhave, på kajen eller indenfor. Prøv deres frokostplatte eller en af de lækre burgere.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Leonore Christine ligger i det hyggelige Nyhavn, blot et stenkast fra Kgs. Nytorv og Det Kongelige Teater. Herfra er du også i gåafstand til Strøget, Amalienborg Slot og Rosenborg Slot.

Adresse: Nyhavn 9, 1051 København K

Atmosfære
Nyd et velsmagende måltid på Leonore Christine's hyggelige restaurant, hvor du både kan sidde inde og ude.

Gårdhaven omkranses af gamle husfacader med rødt bindingsværk og gulkalket murværk. Ikke meget har ændret sig siden H.C. Andersen og Bournonville frekventerede Nyhavn for over 200 år siden.

Så snart forårssolen begynder at vise sig, bliver der sat borde udenfor ved kajen, så du kan nyde retterne under parasollerne i det summende Nyhavn.

Indenfor mødes du af en stilren og hyggelig restaurant med lyseblå vægge og lyst interiør, der gør restauranten indbydende. De store vinduer med udsigt over Nyhavn skaber et smukt lysindfald. og giver mulighed for at observere kajens mylder og hygge.

Maden
Du kan besøge Leonore Christine hele dagen, da der både serveres lækker brunch, frokost og middag.

Menukortet byder på klassisk dansk smørrebrød som fx. stjerneskud, fiskefilet og hønsesalat. Udover smørrebrød er der et godt udvalg af burgere samt et par varme retter, som varierer afhængig af sæsonen.

Andet
OBS: En bordreservation i Nyhavn garanterer, at man kan få bord i restauranten, men man er ikke garanteret en udendørsplads. Pladserne ude på havnekajen er så populære, at de ikke kan reserveres (heller ikke direkte hos restauranten). Hvis der er ledige pladser udendørs, når man ankommer, er det som oftest muligt at nyde maden dér.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Pladser udenfor
  • Brunch
Køkken
Dansk, smørrebrød

Åbningstider
Man til Søn: 10:00 - 24:00

Prisleje
Forret: 70 - 85 Kr.
Hovedret: 100 - 250 Kr.
Dessert: 110 Kr.

Siddepladser
40 inde / 30 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Tak for en god og velfungerende app!" Louise (Herlev)

"Dejligt med hurtig tilbagemelding om bookning." Anita (Hvidovre)

"Fantastisk app. Gør rigtig meget brug af den. Takket være den, er jeg blevet præsenteret for..." Lena (Rødovre)