da-DK
1639014992590
https://www.r2n.dk/
Leonore Christine København K

Leonore Christine ligger i hjertet af København på det hyggelige Nyhavn. Nyd dagen i charmerende omgivelser enten i deres gårdhave, på kajen eller indenfor. Prøv deres brunch, frokostplatte eller varme retter. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Leonore Christine er en smørrebrøds- og bøfrestaurant, der ligger i det hyggelige Nyhavn, blot et stenkast fra Kgs. Nytorv og Det Kongelige Teater. Herfra er du også i gåafstand til Strøget, Amalienborg Slot og Rosenborg Slot.

Adresse: Nyhavn 9, 1051 København K

Atmosfære
Nyd et velsmagende måltid på Leonore Christine's hyggelige restaurant, hvor du både kan sidde inde og ude.

Gårdhaven omkranses af gamle husfacader med rødt bindingsværk og gulkalket murværk, og har ikke ændret sig meget siden H.C. Andersen og Bournonville frekventerede Nyhavn for over 200 år siden.

Så snart forårssolen begynder at vise sig, bliver der sat borde udenfor ved kajen, og du kan nyde retterne under parasollerne i det summende Nyhavn.

Indenfor mødes du af en stilren og hyggelig restaurant med lyseblå vægge og lyst interiør, der gør restauranten indbydende. De store vinduer med udsigt over Nyhavn skaber et smukt lysindfald. og giver mulighed for at observere kajens mylder og hygge.

Maden
Du kan besøge Leonore Christine hele dagen, da der både serveres lækker brunch, frokost og middag.

Til frokost serveres klassisk dansk smørrebrød som sild, lun leverpostej, laks, rejer eller en frokostplatte med husets specialiteter.

Aftenkortet har både fiske- og kødretter. Alt er tilberedt af de bedste råvarer, og er frisklavet efter klassiske opskrifter med et personligt præg. Prøv f.eks. de hvidvinsdampede blåmuslinger eller en lækker grillet Rib Eye bøf. De servere også et udvalg af vegetariske og veganske smørrebrød.

Andet
OBS: En bordreservation i Nyhavn garanterer, at man kan få bord i restauranten, men man er ikke garanteret en udendørsplads. Pladserne ude på havnekajen er så populære, at de ikke kan reserveres (heller ikke direkte hos restauranten). Hvis der er ledige pladser udendørs, når man ankommer, er det som oftest muligt at nyde maden dér.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Pladser udenfor
  • Brunch
Køkken
Dansk, smørrebrød, steakhouse

Åbningstider
Man til Tors: lukket
Fre til Søn: 10:00 - 24:00

Prisleje
Forret: 80 - 140 Kr.
Hovedret: 145 - 210 Kr.
Dessert: 75 - 120 Kr.

Siddepladser
40 inde / 30 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Jeg er stadig fan. I giver mig altid inspiration til at prøve noget nyt, som jeg ikke lige ellers..." Kristina (Hvidovre)

"Godt koncept. Vi bestilte med en halv times varsel og fik omgående bekræftelse." Birger Lous-Willerup (Hørsholm)

"Første, men absolut ikke sidste gang vi bruger r2n" Karsten Larsen (Hvidovre)