da-DK
1627267365443
https://www.r2n.dk/
Leonore Christine København K

Leonore Christine ligger i det hyggeligt Nyhavn og serverer smørrebrød til frokost og lækre kød- og fiskeretter til aften. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Leonore Christine er en smørrebrøds- og bøfrestaurant, der ligger i det hyggelige Nyhavn, blot et stenkast fra Kgs. Nytorv og Det Kongelige Teater.
Derudover er der også ganske kort afstand til Strøget, Amalienborg slot og Rosenborg slot

Adresse: Nyhavn 9, 1051 København K

Atmosfære
Nyd en dag på kajen eller i den lille gårdhave, hvor der dækkes op i sommermånederne. Gårdhaven omkranses af gamle husfacader med rødt bindingsværk og gulkalket murværk, og har ikke ændret sig meget siden H.C. Andersen og Bournonville frekventerede Nyhavn for over 200 år siden.

Så snart forårssolen begynder at vise sig, bliver der sat bordeudenfor, og du kan nyde retterne under parasollerne i det summende Nyhavn.

Maden
Til frokost serveres klassisk dansk smørrebrød som sild, lun leverpostej, laks, rejer eller en frokostplatte med husets specialiteter.

Aftenkortet har både fiske- og kødretter. Alt er tilberedt af de bedste råvarer, frisklavet og efter klassiske opskrifter med et personligt præg. Prøv fx. hvidvinsdampede blåmuslinger eller en lækker grillet Rib Eye bøf.

Leonore Christine serverer også morgenmad og brunch. Se mere på menukortet.

Andet
OBS: En bordreservation i Nyhavn garanterer, at man kan få bord i restauranten, men man er ikke garanteret en udendørsplads. Pladserne ude på havnekajen er så populære, at de ikke kan reserveres (heller ikke direkte hos restauranten). Hvis der er ledige pladser udendørs, når man ankommer, er det som oftest muligt at nyde maden dér.

Faciliteter
  • Pladser udenfor
  • Brunch
Køkken
Dansk, smørrebrød, steakhouse

Åbningstider
Man til Tors: lukket
Fre til Søn: 10:00 - 24:00

Prisleje
Forret: 80 - 140 Kr.
Hovedret: 145 - 210 Kr.
Dessert: 75 - 120 Kr.

Siddepladser
40 inde / 30 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Jeres koncept fungerer bare. Vi har nu prøvet en del af jeres restauranter og er rigtig glade for..." Anette Lykke (Slangerup)

"Godt koncept. Det var første gang vi prøvede appen, og det virkede godt." Marvin Medina (København K)

"Dejligt koncept Kan benyttes til impulsive besøg for rimelige penge." Tina (København S)