da-DK
1634476360231
https://www.r2n.dk/
Little Brother København K

Tag på opdagelse i det italienske køkken, hos Little Brother i København. Kom indenfor i deres hyggelige restaurant, og smag deres sprøde pizzaer ala Napoli style. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Little Brother ligger på Nørrefarimagsgade, hvorfra du både er tæt på Søerne, Botanisk Have og Rosenborg slot. Ikke langt herfra finder du også Nørreport station og Strøget, hvilket gør det til et perfekt stop i forbindelse med en tur i Indre By.

Adresse: Nørre Farimagsgade 57, 1364 København K

Atmosfære
Hos Little Brother bydes du varmt velkommen af det opmærksomme personale, der under hele dit besøg sørger for god betjening og godt humør.

Restauranten er indrettet i livlige farver, der skaber rammerne for en sjov og hyggelig aften. Så snart du træder indenfor mødes du af baren, hvor du kan sidde på en barstol og nyde en lækker cocktail - du kan også slå dig ned i de farverige stofstole, og nyde et dejligt måltid.

Little Brother har også udendørs servering, hvor du på de varme sommerdage kan nyde maden og udsigten over det travle byliv.

Maden
Hos Little Brother er de specialiseret i velsmagende og sprøde pizzaer, bagt på samme måde som i Italien. Deres dygtige kokke sætter en stor ære i, at tilberede maden med de bedste råvarer samt lave anretninger, der samtidigt er en fryd for øjet.

Menukortet byder på italienske lækkerier både til frokost og aften. Du kan både nyde sandwich, antipasti og stenovnspizza ala Napoli style. Hvis du er lækkersulten kan I også vælge mellem deres hjemmelavede desserter, herunder calzone med nutella og riccota eller en klassisk tiramisu.

Uanset hvad du vælger på menuen, er du garanteret at få en følelse og smagsoplevelse så god, at du ligeså godt kunne befinde dig på et lille pizzaria i Napolis gader.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Italiensk, Pizza

Åbningstider
Man: lukket
Tirs til Søn: 12:00 - 23:00

Prisleje
Forret: 40 - 85 Kr.
Hovedret: 50 - 150 Kr.
Dessert: 75 - 95 Kr.

Siddepladser
25 inde / 16 ude

Kort


Kundeudtalelser

"En kollega gjorde mig opmærksom på R2N, som jeg helt sikkert vil bruge igen - et super koncept." Michael Houby Petersen (Frederiksberg)

"Nemt at bruge R2N" Aase (Frederiksberg)

"Det var første gang vi brugte R2N - nemt og hurtig at bruge -" Pia Paysen (Kastrup)