da-DK
1634472867989
https://www.r2n.dk/
Lundgren VIP Bagerstræde København V

Hos Lundgren VIP på Bagerstræde serveres der fremragende tapas, og over 200 vine, som er særligt udvalgt af deres Sommerlier. Du kan nyde den velsmagende middag i uhøjtidelige omgivelser. Book hér og få rabat på hele regningen i aften.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
På en stille sidegade mellem søerne og Vesterbro Torv ligger Lundgren VIP. Du er kun et stenkast fra Det Ny Teater, Tycho Brahe planetarium, Strøget og Tivoli.

Adresse: Bagerstræde 6, 1617 København V

Atmosfære
Hos Lundgren VIP træder du indenfor i en hyggelig tapas og vinbar. Her er fokus på fremragende mad og vin, hvilket tydeligt ses i de charmerende lokaler, som har eksisteret siden 1999.

På væggene hænger hylder fyldt med vin, plakater med billeder af vingårde. I loftet hænger en smuk lysekrone og på bordene står levende lys, hvilket skaber en hyggelig og intim stemning. Hos Lundgren VIP kan du ikke andet end at nyde den gode mad, vin og stemning.

I sommermånederne kan du tilføje middagen sydlandsk stemning ved at nyde maden på deres udendørs siddepladser.

Maden
Lundgren VIP serverer fremragende tapas og tilbyder et stort udvalg af pølser, skinker, oste, oliven og andre små mundgodter. Deres tapas menu er sæsoninspireret for at kunne sikre de bedste råvarer, derfor kan udvalget varierer.

Her sætter man desuden stor ære i, at servere smagsfulde vine. Hos Lundgren VIP har de over 200 af slagsen, som er nøje udvalgt af deres Sommerlier, Kennerth Lundgren. Hver eneste vin kommer fra små familie vinerier.

Alle deres vine kan købes glasvis, og du behøver ikke at købe en hel flaske, da man kun betaler for det man drikker. Dét er altså den perfekte anledning til at smage på forskellige vine og druesorter.

Andet
Restauranten består også af en "gammeldags" butik, hvor du kan købe et udvalg af deres tapas og vine med hjem.

Husk at sig at I er fra R2N, når I skal til at betale.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Spansk, tapas, vin bar

Åbningstider
Man til Søn: 10:00 - 22:00

Prisleje
Menu: 199 Kr.

Siddepladser
42 inde / 14 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Street view


Kundeudtalelser

"Rigtig god hjemmeside, den kommer vi til at bruge tit." Jan (København SV)

"Fungerede så godt og rabat med det samme:)" Bianca Kamuch Christensen (Rødovre)

"Fungerer super godt, har lært flere restauranter at kende gennem R2N også hvor venner har booket..." Ulla (København V)