da-DK
1544997145238
https://www.r2n.dk/
Lynetten København K

Lynetten på Refshaleøen har fokus på det dansk/franske køkken, dog med mest tyngde i det gode danske, som vi alle holder meget af. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
På Refshaleøen kan du finde en lille perle ved navn Lynetten. Restauranten er placeret midt på den skønne havn hvor man på terrassen kan sidde og nyde udsigten over alle masterne fra bådene.

Adresse: Refshalevej 200, 1432 København K

Atmosfære
Restaurant Lynetten er en skøn havnerestaurant, som i efteråret 2014 er blevet overtaget af holdet bag Restaurant Couloir, der ligger på Amager Strandvej.

Hos Lynetten er der rig mulighed for at nyde en god frokost eller middag i smukke omgivelser, både inde i deres varme lokaler, hvor der er panoramaudsigt over Øresund eller på deres store terrasse med udsigt over havn og vand.

Maden
Restaurant Lynetten har fokus på det dansk/franske køkken, dog med mest tyngde i det gode danske, som vi alle holder meget af. Således vil deres frokoster være en kombination af det klassiske danske og nye lækre cafe-retter – altså noget for enhver smag!

Faciliteter
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Dansk, fransk, café

Åbningstider
Man til Fre: 11:00 - 22:00
Lør til Søn: 10:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 79 - 109 Kr.
Hovedret: 79 - 205 Kr.
Dessert: 59 - 69 Kr.

Siddepladser
50 inde / 20 ude

Betalingsmidler
VISA Mastercard Dankort

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Super dejlig oplevelse, endnu en gang tak for de sparede penge." Ivana (Kastrup)

"Dejligt at i svare så hurtigt, fint koncept" Lone Larsson (København S)

"Jeg er stadig fan. I giver mig altid inspiration til at prøve noget nyt, som jeg ikke lige ellers..." Kristina (Hvidovre)