da-DK
1639015901867
https://www.r2n.dk/
Lynetten København K

Hos Lynetten på Refshaløen bliver du forkælet med veltilberedte retter fra det danske og franske køkken. Kom forbi og smag deres højtbelagte smørrebrød, dagens ret eller stegt flæsk ad libitum. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
På Refshaleøen finder du den en lille perle ved navn Lynetten. Restauranten er placeret lige ud til den skønne havn, hvor du ikke er langt væk fra busforbindelser eller en gåtur langs vandet.

Adresse: Refshalevej 200, 1432 København K

Atmosfære
Restaurant Lynetten er en skøn havnerestaurant, som i efteråret 2014 er blevet overtaget af ejerne, Kasper og Anders, som også ejer søsterrestauranten Couloir på Amager.

Hos Restaurant Lynetten er der rig mulighed for at nyde en god frokost eller middag i smukke omgivelser. På de varme sommerdage kan du nyde den velsmagende mad på deres store terrasse, hvorfra du har udsigten over havnen og alle bådmasterne. Du kan også sidde indenfor i deres varme lokaler, hvor der er panoramaudsigt over Øresund og det smukke, bølgende hav.

Maden
Hos Restaurant Lynetten serveres der retter med fokus på det traditionelle danske og franske køkken. De fleste retter tager udgangspunkt i det gode danske køkken, når det er bedst. Hver eneste ret tilberedes præcis, som vi alle holder af det og altid med friske råvarer.

Frokostretterne bærer derfor præg af, at være en kombination af de klassiske danske retter og nye, moderne café anretninger. Her kan du f.eks. nyde højtbelagt smørrebrød, Stjerneskud eller en bøfsandwich.

Til aften bydes der på et stort udvalg af lækre varme retter, hvor du frit kan vælge mellem velsmagende forretter, hovedretter og desserter. Hver dag serveres der desuden en dagens ret, som det venlige personale oplyser dig om ved ankomsten.

Andet
Hvis du ligesom alle andre, elsker en god omgang klassisk stegt flæsk med persillesovs og kartofler, skal du slå et smut forbi Lynetten på onsdage, hvor denne lækre ret serveres både som ala-carte og ad-libitum.

Faciliteter
  • Børnemenu
  • Småbørnsegnet
  • Pladser udenfor
Køkken
Dansk, fransk, café

Åbningstider
Man til Fre: 11:00 - 22:00
Lør til Søn: 10:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 79 - 139 Kr.
Hovedret: 89 - 199 Kr.
Dessert: 65 - 79 Kr.

Siddepladser
50 inde / 20 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Fantastisk koncept. Thumps up!" Christian (København Ø)

"Fungerede perfekt.. stor ros" Jan (Bjæverskov)

"Første, men absolut ikke sidste gang vi bruger r2n" Karsten Larsen (Hvidovre)