da-DK
1627266401415
https://www.r2n.dk/
Marina’s Cafe & Terrasse Vedbæk

Nyd en nordisk fortolkning af sydlandske klassikere i enestående omgivelser hos Marina's Cafe & Terrasse. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Marina’s Cafe & Terrasse, der er en del af Hotel Marina, er beliggende i Nordsjælland ved Vedbæk Havn og strand, kun 400 m fra Vedbæk Station med direkte forbindelse til Københavns centrum.

Adresse: Vedbæk Strandvej 391, 2950 Vedbæk

Atmosfære
Hos Marina’s Café og Terrasse er alle velkomne – overnattende gæster såvel som naboer og forbipasserende.

Nyd din middag i enestående omgivelser. De har en minimalistisk stil, et naturligt lysindfald og en flot udsigt til Øresund. Fra terrassen mærker du den friske havduft og de maritime omgivelser.

Maden
Til frokost byder Marina’s Café og Terrasse på lette danske og franske bistroretter i form af gourmet smørrebrød, charcuteribræt og muslinger. Man er også velkommen til en kop velduftende baristakaffe brygget på bønner fra Strandvejsristeriet: Nordsjællands første mikroristeri.

Om aftenen serverer restauranten et udvalg af forretter, hovedretter og desserter. Nyd en nordisk fortolkning af sydlandske klassikere i maritime omgivelser, smag dagens fisk fanget i Øresund eller forkæl dine smagsløg med en favorit: Rib-eye med sprøde rosmarinfritter.

Andet
Marina’s Café og Terrasse samarbejder med mange lokale producenter. Blandt andet sælger de prisvindende desserter fra Mark Hermann, gin og æblemost fra Frydenlund Slot, samt økologiske sodavand fra WiSH – og selvfølgelig kaffe fra Strandvejsristeriet.

Faciliteter
  • Pladser udenfor
Køkken
Fransk, nordisk, bistro

Åbningstider
Man til Tirs: lukket
Ons til Lør: 11:30 - 22:00
Søn: 11:30 - 16:00

Prisleje
Forret: 85 - 115 Kr.
Hovedret: 165 - 225 Kr.
Dessert: 65 - 105 Kr.

Siddepladser
200 inde / 100 ude

Kort


Kundeudtalelser

"Har R2N flere gange og systemet fungerer perfekt" Torben Rasmussen (Kastrup)

"Tak for en god og velfungerende app!" Louise (Herlev)

"Super! Det er nemt og overskueligt at finde og booke restaurant." Hanne Needham (Valby)