da-DK
1686336579211
https://www.r2n.dk/
Mercante København K

Nyd velsmagende italienske fristelser og et godt glas vin, i charmerende sydlandske omgivelser, hos Mercante i indre København.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Bedste serviceniveau på R2N.
I 2022 fik Mercante 5,83 ud af 6 stjerner.
Beliggenhed
I hjertet af København, finder du den italienske perle Mercante. Her er du både tæt på det hyggelige Gråbrødretorv samt Strøget. Det oplagte valg, hvis du er ude og udforske Københavns smukke gader.

Adresse: Valkendorfsgade 34, 1151 København K

Atmosfære
Hos Mercante bydes du indenfor til murstensvægge i flotte lyse farver, som brydes af mørke træbjælker. De smukke grønne oliventræer, er med til at skabe den sydlandske stemning, der præger de charmerende omgivelser. I sommermånederne kan du nyde maden på deres hyggelige fortovsservering.

Mercantes personale yder fremragende service, og sørger for, at du går fra restauranten med en lyst til at komme tilbage.

Maden
Mercante serverer vidunderlig italiensk mad. Navnet "Mercante" betyder "lokal købmand", hvilket refererer til stedets fokus på kvalitetsråvarer. Restaurantens kokke sætter en stor ære i, kun at servere mad af bedste kvalitet - derfor kæles der altid lidt ekstra for hver ret, før den serveres.

Menukortet byder på traditionelle italienske fristelser. Som en del af deres antipasti, serveres en række delikatesser som oste, salami og prosciutto. Til hovedret kan du frit vælge mellem velsmagende pasta, fisk og kød.

Mercante tilbyder to forskellige 3-retters menuer, sammensat af deres favoritretter.

Andet
På Facebook skriver Mercantes gæster: "Super gourmet oplevelse med hyggelig stemning og meget nærværende betjening" og "VIRKELIG lækker mad - serveret med Italiensk charme".

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Romantisk
  • Pladser udenfor
Køkken
Gourmet, italiensk

Åbningstider
Man til Lør: 11:00 - 23:00
Søn: lukket

Prisleje
Forret: 65 - 179 Kr.
Hovedret: 145 - 289 Kr.
Dessert: 65 - 125 Kr.
Menu: 399 - 445 Kr.

Siddepladser
80 inde / 12 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Dette var vores første forsøg med jer og systemet virkede upåklageligt." Jesper (Helsingør)

"Perfekt side og besøg" Bent (Herlev)

"Godt koncept,Vi får prøvet flere forskellige restaurenter" IrisWesth (Hvidovre)