da-DK
1721714687836
https://www.r2n.dk/
Meyers Spisehus Lyngby Lyngby

Nyd en lækker cocktail, mens du læser menukortet hos populære Meyers Spisehus i Lyngby. Skal du sammensætte en spændende menu fra årstidens a la carte? Eller er lysten mere til en sprød stenovnspizza?

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Meyers Spisehus ligger på Handelstorvet centralt i Lyngby. Stationen er kun et stenkast væk og der er masser af p-pladser lige ved siden af restauranten. Besøg Meyers Spisehus ifm. en tur i biografen eller når du har været på shopping i Magasin eller Lyngby Storcenter.

Adresse: Handelstorvet 10, 2800 Kongens Lyngby

Atmosfære
De fleste kender Claus Meyer og ved at han er synoym for kvalitet og godt håndværk. Det mærker man med det samme. Restauranten er moderne indrettet med en stor bar og et hyggeligt spiseområde. Der er en uformel og afslappet stemning. Snup en lækker cocktail, mens du venter på maden.

Maden
Menukortet byder først og fremmest på noget nemt og bekvemt, som man aldrig bliver træt af - nemlig stenovnspizzaer. De får stor ros af restaurantens stamgæster. Er du mere i humør til et "rigtigt" måltid, kan du vælge 1-3 retter på a la carte kortet. Menukortet skiftes jævnligt, men du vil altid finde 3-4 forskellige forretter, hovedretter og desserter, baseret på årstidens friske råvarer. Det er muligt at tilkøbe vinmenu. Til de små er der en børnemenu bestående af pizza og chokoladekage - et sikkert hit!

Sidst men ikke mindst kan man kaste sig ud i en delemenu, hvor man får en smagsrundfart i forskellige retter fra a la carte kortet (delemenuer skal bestilles af min. 2 personer).

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
  • Pladser udenfor
Køkken
Nordisk, International, Pizza

Åbningstider
Man til Lør: 11:00 - 22:00
Søn: 10:00 - 21:00

Prisleje
Hovedret: 200 Kr.
Menu: 280 - 350 Kr.

Siddepladser
140 inde / 50 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Vi er meget begejstrede for jeres fantastiske ide!" Jytte Nielsen (Viby Sjælland)

"Godt og nemt koncept. Rart at man selv kan sammensætte menuen." Allan Nielsen (Vanløse)

"Første gang jeg har prøvet konceptet, og det var virkelig nemt at benytte." Karin (København S)