da-DK
1594170236565
https://www.r2n.dk/
Ming Zhu Øvrige (Nordsjælland)

Har du lyst til en aften i autentisk kinesisk stemning og et stort udvalg af traditionelle retter, så er Ming Zhu i Birkerød et godt bud. Bestil bordet via R2N og få rabat på hele regningen.

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Ming Zhu ligger tæt på Hovedgaden i Birkerød. Det tager max 5 minutter at gå til Birkerød Bio og små 10 minutter til stationen. Det er muligt at parkere i parkeringskælderen til Føtex, som ligger ved siden af.

Adresse: Stiholmsvej 3 – 5, 3460 Birkerød

Atmosfære
Hér er tale om en ægte kinesisk restaurant, hvor man øjeblikkeligt mærker den autentiske stemning, når man træder ind i restauranten. Der er traditionelle udsmykninger i hele restauranten og den store buffet er restaurantens naturlige omdrejningspunkt.

Maden
Hos Ming Zhu kan man både få traditionelle kinesiske retter som fx. Chop Suey, Peking And, Gong Pao og meget mere. Der er helt sikkert noget for enhver smag.
Vælger man at kaste sig ud i Ming Zhu's 'Luksus Buffet' kan man vælge blandt; Supper, Mongolian Barbeque, 4 kødretter, salatbar, 24 forskellige varme retter og sushi.
Prisen for buffet er 118kr. (mandag-torsdag) og 138kr. (fredag-søndag).
For en samlet pris pr. person på 338kr. får man buffet + husets vin, øl og vand ad libitum indtil kl. 23.00. Alle nævnte priser er før R2N-rabatten er fratrukket.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Børnemenu
Køkken
Kinesisk, sushi

Åbningstider
Man til Søn: 12:00 - 22:30

Prisleje
Forret: 30 - 68 Kr.
Hovedret: 82 - 238 Kr.
Dessert: 38 - 48 Kr.

Siddepladser
60 inde / 0 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Fornemt at vi blev ringet op af jer da vores bord først var ledigt senere end oprindelig booket og..." Maiken (København S)

"God app og godt udvalg af restauranter. Bruger altid jeres app, når jeg skal ud og spise." Nina Holde (København V)

"Så længe det fungerer så godt, vil jeg benytte appen" Kim Rust (København K)