da-DK
1639010608098
https://www.r2n.dk/
Mint by India Royale København V

Træd indenfor i de moderne lokaler hos Mind By India Royale, som befinder sig centralt i København. Her tilberedes maden på kokkens egne hemmelige opskrifter med en passion for indiske krydderier. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Mint by India Royale ligger i starten af Vesterbrogade, og pladseringen er ideel, hvis man fx skal i Tivoli, Det Ny Teater eller en af de mange andre attraktioner i området. Hovedbanegården ligger blot 5 min. væk til fods og bus 6a kører lige forbi restauranten.

Adresse: Vesterbrogade 39, 1620 København V

Atmosfære
Hos Mint By India bydes du velkommen indenfor i en moderne indisk restaurant, hvor man stadigvæk har bevaret hyggen og en afslappet stemning.

Restauranten er smukt indrettet med en blanding af klinker og stilfulde dekorationer af træ samt flotte moderne træmøbler. Der er valgt varme hyggelige farver til vægge og lofter, og lokalerne er opdelt med lange gardiner, som gør det muligt at skabe en intim stemning, selvom restauranten har mange siddepladser. I de varme sommermåneder dækker restauranten også op udenfor, så du kan nyde dit måltid i solens stråler.

I restaurantens stilfulde bar kan du nyde en lækker cocktail - enten som en start eller afslutning på et velsmagende måltid.

Maden
Hos Mint by India Royale serveres de tradtionelle indiske retter tilberedt på de bedste råvarer. I køkkenet er der udelukkende indiske kokke, som kender de hemmelige indiske opskrifter. Maden tilberedes altid fra bunden, for at fremhæve de indiske krydderier på den bedste måde.

Deres menukort har et stort udvalg af retter - både de velkendte klassiskere og nyere interessante anretninger kan findes på menuen. Prøv f.eks. deres India Royala med kylling eller lam, som er lavet på kokkens egen opskrift. Til dessert kan I forkæle jer selv med indiske delikatesser, som blandt andet Kulfi eller Gulab Jamun. Du finder også vegetariske, veganske samt glutenfrie alternativer på menuen.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Romantisk
  • Børnemenu
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Indisk, mellemøstligt, vegetar

Åbningstider
Man til Tors: 16:00 - 22:00
Fre til Søn: 12:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 25 - 129 Kr.
Hovedret: 129 - 159 Kr.
Dessert: 39 - 49 Kr.
Menu: 249 Kr.

Siddepladser
100 inde / 20 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Vi er glade for at ha opdaget R2N og har anbefalet vores venner og familie til også at benytte sig..." Gitte Olsen (Glostrup)

"Et super koncept, dejligt også at kunne besøge de lidt dyrere restauranter, det hjælper på..." Lizzie Jul Andersen (København K)

"Tak for god hurtig service. Keep it coming (c:" Povl Johansson (København K)